WHAT’S UP?

Hi gorgeous, hier even een update van Mo. Ik heb echt zo’n leuk weekend achter de rug! Niet in de laatste plaats omdat ik jarig was! Yes, (Forever) 39 alweer…. Ben echt super verwend met allemaal leuke cadeautjes. Relaxte ligbedden voor op het strand, heerlijke groene thee van Dammann en een boek. En laat ik de 2 superleuke cadeautjes van Return to Sender niet vergeten. Een blije slinger en een handgemaakte armband met allemaal mooie kraaltjes (zie ook helemaal onderaan dit artikel). Leuke spulletjes dus!

Mijn feestje zelf hield ik in Monaco, dat is niet zo ver hier vandaan. We hebben zalig gegeten bij Italiaans restaurant La Salière, een echte aanrader mocht je daar eens komen (je zal er de beste Papardelle ‘ever’ eten!). Verder hebben we nog een beetje rondgedwaald in de oude stad waar we het geluk hadden Koning Albert te kunnen zien voor zijn paleis. Hij kwam speciaal voor mijn verjaardag naar buiten. Haha, grapje natuurlijk. Er was nl. een autorally en er werden stoere mannen in coureurspakken gelauwerd door de King himself.

Een heerlijk weekend dus! Verder ga ik mezelf nu klaarmaken voor een bliksembezoek aan Nederland deze week. Ik onderga onder andere een behandeling met het zogenaamde melting mask van Quanis. Iets met hyaluronzuur en je wordt er heel mooi van. Top dus! Verder is het tijd om weer eens een Invisalign beugel check te doen. Ik ben nl. bijna klaar met mijn beugeltraject, zo spannend. Feit is dat ze nu al prachtig recht staan, echt een verschil met vroeger.

Blog

Uiteraard geef ik je ook een kijkje in de artikelen van komende week. Wat staat er op stapel?

Hoe verzorg je je huid in de winter?

In de winter heeft je huid een andere behoefte dan in de zomer. Het is dus niet gek om de dagelijkse verzorging hierop aan te passen. Woensdag lees je alle ins en outs.

Ik liet mijn vet bevriezen

Haha, je leest het goed. Ik liet mijn vet bevriezen. En wel op mijn buik. Een bijzondere technologie, waar je in mijn blog van zaterdag alles over kan lezen.

Tot zover de update, dear. Maak er een goede week van en liefs,

Mo

ps: neem eens een kijkje op de site van Return to Sender van Katja Schuurman. Je vindt er niet alleen mijn nieuwe, coole armband (zie hieronder) en gezellige slinger (hoofdfoto), maar ook bijvoorbeeld design vazen, leuke grepen en notitie boekjes. Met respect voor mens en milieu gemaakt! Bovendien wordt de opbrengst gebruikt voor het opleiden van meisjes in derde wereld landen. Een top initiatief dus!