WHAT’S UP?

Hi gorgeous, hoe gaat het? Hou je het een beetje uit in die Siberische toestand daar? Hier houdt het trouwens ook niet over qua temperatuur. Zat ik vorige week nog prinsheerlijk in badpak, afgelopen week was meer van de categorie ‘kou & regen”. Gelukkig kruipen we steeds dichter naar de lente, dus op een gegeven moment moet het allemaal weer goed komen!

Verder was het een rustig weekje. Ik ben gezellig met mijn Franse vriendin Céline naar de plaatselijke kapper geweest voor een verfbeurt. Dat vind ik altijd super spannend, want Zuid-Frans haar is toch nét iets anders dan mijn “peper en zout lokken”. Maar het is goed afgelopen; we zijn weer natuurlijk blond ;-).

40+ bloggers
Kijk, we zijn weer ‘naturally’ blond!

En ik ben ook nog heel gezellig met manlief in Monaco gaan lunchen. Dat ligt hier niet zo gek ver vandaan en het is er in de winter wat levendiger (hier is veel dicht momenteel). Altijd leuk om naar Monaco toe te gaan, want in dit mini-staatje weten ze echt wel wat leuk en lekker is. Bij vrijwel elk restaurant word je vorstelijk ontvangen en krijg je ook nog eens gewoon goed te eten. Zo kreeg ik, na een heerlijke hoofdmaaltijd, als nagerecht een soufflé. Veel over gehoord, maar nog nooit gegeten. Het is nl. een crime om zo’n baksel te brouwen, dus er zijn maar weinig chefs die zich eraan wagen. Alleen met heel veel geduld, liefde en toewijding lukt het om een gave soufflé te presenteren. Nou, deze smaakte heerlijk kan ik je vertellen. Daarna hoefde ik trouwens de rest van de dag niet meer te eten, haha…

40+ bloggers
Me & my big soufflé friend

Ps: weer even een nieuwtje. Binnenkort heb ik een interview met 40+ powervrouw Katja Schuurman voor Forever 39. Super leuk!

Blog

Yes, uiteraard ook deze keer weer een vooruitblik qua artikelen. Wat kan je allemaal verwachten?

Healthy bloemkoolrijst

Ons kokkie Suus staat bekend om haar lekkere en verantwoorde gerechtjes. Deze keer maakte ze een variatie met lowcarb bloemkoolrijst. Lees aanstaande woensdag hoe dit allemaal moet. Ik weet trouwens niet of zij ook bedreven is in het (lowcarb?) soufflé bakken. Zal het eens navragen!

In de stoel bij Sarah Piening

Onlangs bracht ik een bezoekje aan Beauty Bewust, waar ik door Sarah Piening heerlijk werd vertroeteld met de nieuwe lijn van EmerginC. Na afloop kon ik helemaal zen en met een super mooie glow het pand weer verlaten. Lees zaterdag alle ins en outs over deze fijne behandeling.

Nou, dat was ‘m weer. Geniet van je week en tot snel.

x Mo