NIEUW: RAWCEUTICALS VAN EMERGINC

Als anti-aging blogger hou je het nieuws over anti-aging producten natuurlijk goed in de gaten. En mijn aandacht heb je zeker als je nieuwe cosmeceutical producten op de markt brengt waarbij de (rauwe) grondstoffen extra werkzaam zijn. Het gaat om Rawceuticals, de nieuwe lijn van EmerginC. Dus toen de super aardige Sarah Piening van Beauty Bewust mij uitnodigde voor een kennismaking met deze innovatie van EmerginC, kon ik natuurlijk niet weigeren!

EmerginC

Het Amerikaanse Cosmeceutical merk EmerginC is enorm bewust bezig. Ze zijn altijd op zoek naar goed werkende producten, zonder daarbij schadelijk te zijn voor mens, dier en leefomgeving. Dus werken ze met pure grondstoffen, gebruiken ze zo min mogelijk chemicaliën (in de bio-lijn trouwens helemaal niet) en vergeten ze bij de productie ook het milieu niet. Kortom, helemaal in mijn straatje.

Rawceuticals

En nu heeft EmerginC een lijn ontwikkeld op basis van koudgeperste, rauwe ingrediënten: Rawceuticals. Dit zijn huidverzorgingsproducten waarvan de ingrediënten zo min mogelijk zijn bewerkt en verhit. Dat wil zeggen dat de grondstoffen tot maximaal 45 graden zijn verhit. Hierdoor wordt het effect van de gunstige werkstoffen zo veel mogelijk gewaarborgd. Past dus ideaal bij de rawfood-yoga-weesbewust-leefstijl! Goed voor je tempel zorgen is immers (terecht) helemaal van nu. De producten worden trouwens in kleinere oplage gemaakt, zodat de versheid kan worden gegarandeerd. En het ruikt allemaal super lekker en natuurlijk, alsof je door een bos loopt.

Phytovie complex

Niet alleen het gebruik van rauwe ingrediënten maakt deze producten zo bijzonder. Ook zijn alle rawproducten voorzien van het zogenaamde Phytovie complex. Phyto what, hoor ik je denken?! Dit een natuurlijk copolymeer (verzameling van een groepje van dezelfde moleculen) die een beschermlaagje achterlaat tegen vrije radicalen. Allemaal bewezen in onderzoeken. En ja, zo’n beschermlaagje heb ook jij nodig, zeker als je in de grote stad woont. Luchtvervuiling staat nl. in de top 3 van huidveroudering. Wist je dat al?

Producten Rawceuticals EmerginC

Genoeg nu over de achtergrond van deze “new kid in town”. Welke producten kan je aan je dagelijkse verzorgingsritueel toevoegen?

rawceuticals cleanClean

Wat doet Clean? Clean die cleant, maar dan op zijn Raws. Het is nl. een hydrofiele, koudgeperste olie, met actieve ingrediënten als hennep, zonnebloemolie en natuurlijk het geheime wapen PhytoVie. Clean is een zachte reiniging voor iedereen, maar vooral fijn voor de ouder wordende huid door de rijke hoeveelheid aan ingrediënten van koudgeperste oliën.

Boreal Tonic

Deze Tonic verzacht en voedt de huid na het gebruik van zijn maatje Clean. Er zit o.a. basilicum in en boombastextract (met bijzondere anti-aging kwaliteiten) uit het superschone Boreal Forest in Canada. Oh ja, vergeet ik bijna nog het water van de Argentière gletsjer aan de rechterzijde van de Mont Blanc. Yep, je leest het goed: de rechter zijde. Dus niet de linker of een plasje ergens in het midden, want alleen op rechts is het water blijkbaar rijk aan het mineraal silicium. En dit is een belangrijke voedingstof omdat het een bouwstof voor het bindweefsel kan zijn. Het is maar dat je het weet!

Red Berry Dual Mask & Gommage

Een multi-inzetbaar product, want je kan het zowel als masker aanbrengen, maar er kan ook mee worden gescrubd. De magische ingrediënten zijn Kaolin (dat reinigt) en frambozenzaad. Goed voor de voeding en reiniging van je huid.

Blend

Blend is de moisturizer in het rijtje. Rijk aan chiazaad en hennep, om zo vol de strijd te kunnen aangaan met fijne lijntjes en rimpels. En natuurlijk met Phytovie, dus ook deze vriend beschermt goed tegen schadelijke vrije radicalen.

Eye & Lip Craft

Last but not least, heeft EmerginC de Eye & Lip Craft ontwikkeld. Dit is een voedende moisturizer voor zowel je ogen als lippen. Het werkt verzachtend en pakt die ellendige lijntjes en rimpels aan. Met actieve ingrediënten als wortelzaadolie, cacao boter en de radicalen killer PhytoVie gaat het dus helemaal goed komen.

Tot slot

Leef jij bewust en hou je van eerlijke, pure producten? Dan is misschien deze nieuwe lijn van Emerginc wel iets voor je. Laat je anders eens vertroetelen met Rawceuticals tijdens een beautybehandeling, bijvoorbeeld bij Beauty Bewust van Sarah Piening. Een uiterst relaxte manier om vrijblijvend kennis te maken met RRRRRRawceuticals.

Rawceuticals zijn verkrijgbaar bij EmerginC Salons in het hele land, vanaf 39,95 euro.

rawceuticals red berry dual mask