WHAT’S UP?

Hi beauty, klaar voor mijn wekelijkse update? De schoolvakantie van maar liefst 2 weken (ze duren altijd langer hier in Frankrijk) is weer achter de rug. Om het af te leren zijn we in het weekend nog even naar Monaco gegaan. Helaas regende het pijpenstelen, maar gelukkig heb je er de nodige fijne etablissementen om in te schuilen ;-).

Hoewel dit natuurlijk -slanke lijn technisch- ook wel weer een keerzijde heeft, al dat geborrel en gesnack. We zijn bovendien net terug uit Londen, waar ik ook niet alleen maar worteltjes heb gegeten… Niet echt heel bevorderlijk allemaal voor een goddelijke bikini look, haha! Dus heb ik met mezelf afgesproken weer wat bewuster te gaan eten, drinken en bewegen. Het komt dus perfect uit dat Forever 39 een samenwerking is aangegaan met fitcoach Carlos Lens (zie hier mocht je dit artikel hebben gemist). We gaan ervoor!

Blog

Wat kan je deze week voor nieuwe artikelen verwachten? Ga ik je vertellen.

Niacinamide

Nee, niet meteen moeilijk kijken. Niacinamide is nl. je vriend als het aankomt op huidverbetering. Deze stof is nog zwaar onderbelicht in Nederland, maar na komende woensdag weet jij precies hoe je hiermee je voordeel kan doen. Vooral als je last hebt van rimpels, verzakkingen en huidvlekken. Lezen dus!

De tip van Carlos Lens

Ja, daar is hij weer; onze nieuwe fitte vriend Carlos. Vanaf nu zal hij elke maand een tip geven over het krijgen de beste shape. Zaterdag krijg je de eerste tip voorgeschoteld.

Zo, dan weet je weer een beetje wat er speelt. Maak er een mooie week van en tot snel.

Mo