FIT MET CARLOS LENS

Yeaahhh… lichtelijk trots kan ik je melden dat sterrentrainer Carlos Lens en Forever 39 de handen in een hebben geslagen. Lees snel verder wat dit precies inhoudt!

De zomer komt eraan

Tja, ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik presteer het toch elk jaar weer om in de winter een paar kilootjes erbij te verzamelen. Schijnt ook iets natuurlijks te zijn, want ’s winters moet je lichaam beter zijn best doen om warm te blijven. En slaat het dus vet op. Maar, ik geef het meteen ruiterlijk toe, in de zomer doe ik altijd nét iets beter mijn best om in shape te blijven. Iets met de bikini, strand en zwembad en zo, haha…. Nu kan je natuurlijk jezelf op het laatste moment op een crashdieet storten. Maar dat is niet heel gezond, zo weten we allemaal. Beter is het daarom om nu al langzaam te beginnen met het terugkrijgen van je zomershape. Zoals je gewend bent, zal je komende tijd hierover leuke en vooral nuttige tips vinden bij Forever 39. En hoe leuk is het dat ik dit jaar hierbij de deskundige assistentie van fitcoach Carlos Lens krijg!

carlos lens

Carlos Lens

Je kent hem vast wel uit de bladen of anders van t.v.: Carlos Lens. Hij is momenteel bijvoorbeeld te zien in Vet Fit bij SBS6. En eerder was hij te bewonderen in de Gouden Kooi, Move that body en Big Diet. En weten jullie nog dat Linda de Mol vorig jaar voor het oog van heel Nederland met succes 6 kilo’s is afgevallen? Dat deed ze ook met de hulp van Carlos. Ook Bridget Maasland vertrouwt altijd op zijn deskundige begeleiding om in vorm te blijven. En dat is natuurlijk niet voor niets! Verder heeft hij een eigen programma bij Fitchanel.com. Dat bestaat uit korte, energieke workouts van 20 minuten die je gemakkelijk thuis of in een hotelkamer kan doen.

carlos lens

Tips bij Forever 39

Carlos weet als geen ander hoe moeilijk het is om in shape te komen én te blijven. Door zijn ruime ervaring met de meest uiteenlopende mensen, weet hij inmiddels precies wat wel werkt en wat niet. Hij richt zich hierbij op 3 pijlers: training, voeding en rust. En weet hij precies wat de valkuilen zijn. Ideaal dus dat hij deze super handige kennis met ons gaat delen. Elke maand zal hij een bruikbare tip geven over hoe je het gemakkelijkst in vorm kan komen. De eerste tip van Carlos verschijnt volgende week zaterdag (17 maart), dus zet deze datum alvast in je agenda!

21 days Boost

Mocht je nog een stapje verder willen gaan met Carlos (wel in “het nette” hé ;-)), dan kan dat. Op 4 april start hij nl. met zijn 21 days Boost. Voor slechts 159,= euro krijg je gedurende 21 dagen 2 keer per week de nieuwste workouts van Carlos in het Amsterdamse Spa Sport Hotel Zuiver. En mag je hier ook nog eens van de fitness en sauna’s gebruik maken. Maar dat niet alleen. Ook de begeleiding door een persoonlijke diëtist en gratis voedingssupplementen horen erbij. Geen mager pakket dus (wink, wink). Wil je meer informatie, check dan de website van Carlos over de 21 days Boost.

Tot slot

Nou, ik heb er super veel zin in om komende tijd samen met Carlos aan de slag te gaan. En het is niet helemaal een overbodige luxe, want vanaf april is het hier in Zuid-Frankrijk al bikini-tijd. Een mooie stimulans voor mij dus om weer lekker in vorm te komen. En jij? Doe je ook gezellig mee?

x Mo