HOE IK 20 KILO BEN AFGEVALLEN

Hi, ik ben Mo van de lifestyleblog “Forever 39”. Er was een tijd dat ik niet meer in normale confectiematen paste… Maar een paar jaar geleden heb ik volledig het roer omgegooid waardoor ik 20 kilo (!) blijvend ben afgevallen. Lees er alles over in dit artikel.

20 kilo geleden

Op deze foto zie je dat ik duidelijk overgewicht had. Ik was nogal te zwaar en dat uitte zich in diverse gezondheidsklachten. Het was zelfs zo erg, dat ik blijvend diabetes dreigde te krijgen. Daarnaast voelde ik mij vaak onaantrekkelijk en onzeker over mijn omvang. Ik verhulde mijn lichaam gewoon het liefst in wijde gewaden en durfde zelden badkleding aan. Daarom heb ik mij op een gegeven moment, zoals jij misschien ook wel, op de meest uiteenlopende diëten gestort. Om telkens tot de conclusie te komen dat een bepaald dieet niet was vol te houden of slechts tijdelijk hielp. Ik werd er allemaal best wanhopig van…..

happy aging
yeah, 20 kilo lichter!

Nieuwe lifestyle

Op een dag was ik het zat steeds te worden gefeliciteerd met mijn zwangerschapsbuik, terwijl daar helemaal geen baby in zat! Ik besloot daarom een eigen afslankprogramma te ontwikkelen, waarin ik alle ervaring en kennis verwerkte die ik had opgedaan tijdens al die eerdere diëten. Met mijn eigen samengestelde programma paste ik mijn lifestyle beetje bij beetje aan.

Doorbraak

Al snel merkte ik dat ik met een doorbraak bezig was, zonder dat dit mij extreem veel moeite kostte. De kilo’s vlogen eraf en in de spiegel zag ik een echt slanker silhouet verschijnen. Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen hoe blij ik hiervan werd! Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ben ik door mijn nieuwe lifestyle in totaal 20 kilo kwijtgeraakt. En die kilo’s nooit meer zijn teruggekomen, yeah! Af en toe zie ik nog wel eens oude foto’s van mijzelf en dan kan ik amper geloven dat ik het ben. Mijn figuur is echt zo enorm verbeterd. Ook ben ik zo veel gelukkiger nu ik al dat overgewicht niet meer hoef mee te slepen. Dat voelt allemaal een stuk fijner. Verder ben ik door mijn gewichtsverlies veel krachtiger, zelfverzekerder en gezonder geworden. Als bijkomend voordeel, is mijn huidige kans op diabetes zelfs minimaal. En daar ben ik allemaal best trots op!

FOREVER IN SHAPE

forever in shapeOmdat ik weet hoe moeilijk het is om je leefstijl te veranderen, deel ik op mijn blog Forever39.nl graag tips over hoe je gezond in vorm kunt komen én blijven. Het is namelijk mijn passie om op deze manier wellicht anderen te kunnen helpen die ook met hetzelfde probleem worstelen. Om je nóg beter te kunnen begeleiden, heb ik nu zelfs een speciale online afslankcursus ontwikkeld. Met gepaste trots presenteer ik je dan ook mijn FOREVER IN SHAPE programma. Hierdoor is echt voor iedereen haalbaar om op een leuke en eenvoudige manier af te vallen.

Wat houdt het FOREVER IN SHAPE programma in?

Met de FOREVER IN SHAPE methode kan iedereen een blijvend slanker en gezonder lichaam kunnen krijgen. Ik ga je namelijk leren hoe je voortaan op een gemakkelijke manier betere keuzes kunt maken wat betreft je voeding. Dit doe ik aan de hand van video’s, een lesboek en support e-mails. Evengoed is er binnen mijn programma ook nog voldoende ruimte voor minder gezonde lekkernijen. Je hoeft zeker niet af te zien bij mijn methode! Het is dus allemaal goed vol te houden. Verder besteed ik in het FOREVER IN SHAPE programma ook veel aandacht aan een goede mindset. Deze is namelijk essentieel voor het maken van de juiste keuzes. Met als resultaat dat je gegarandeerd beter in je vel komt te zitten. Letterlijk en figuurlijk!

Wat krijg je allemaal bij het FOREVER IN SHAPE programma?

Je kunt het FOREVER IN SHAPE programma nu aanschaffen voor de speciale introductieprijs van 39,95 euro (hierna gaat de prijs naar 47,95 euro). Wat krijg je hiervoor allemaal?

  • 8 duidelijke instructie video’s;
  • een overzichtelijk digitaal lesboek met 8 modules;
  • Een gevarieerd en smaakvol weekmenu met recepten, inclusief caloriewaarden;
  • Een volledige boodschappenlijst met verantwoorde en lekkere producten;
  • 3 bonus video’s, waaronder een trainingsvideo;
  • Elke week een support e-mail van FOREVER IN SHAPE, gedurende 5 weken;
  • 20% korting in de webwinkel van Return to Sender, een stichting die vrouwen en meisjes in ontwikkelingslanden steunt
  • Een leuk notitieboekje van Return to Sender, om aantekeningen in te maken en je voortgang bij te houden.

Ik wil je dolgraag helpen en ik weet zeker dat ik met mijn programma iets voor je kan betekenen. Bovendien steun je met jouw deelname het goede doel, want voor elke deelnemer koop ik een notitieboekje bij Return to Sender. Klik hier, dan kun je vandaag nog beginnen!

Ps: je maakt me ook heel blij met een like voor mijn Facebook pagina. Thanks :-).

X Mo

Founder Forever 39 en Forever in Shape.