DE TIP VAN CARLOS

Heb je ook al zin in een heeeeeeele lang zomer aan het strand in bikini? Mocht je nog tips willen om wat strakker in je vel te komen, lees dan snel dit artikel van sterrentrainer Carlos Lens.

Afvallen

We leerden al eerder van Carlos dat je figuur voor 80% wordt bepaald door wat je eet. Dat is percentage is natuurlijk best hoog, dus daar kan je je voordeel mee doen. De nieuwe tip van Carlos gaat ook over voeding. Lees snel verder voor zijn advies!

Voeding 

Carlos: geef je voeding alle aandacht die het verdient. Laat het bijvoorbeeld niet aan het toeval over wat je op een dag eet. Dus plan een dag van te voren wat je de volgende dag zal gaan eten en wanneer. Kijk allereerst in je agenda. Eet je thuis of buiten de deur? Buiten de deur eten zal iets meer planning vergen, maar het is goed mogelijk. Zorg allereerst voor een stevige collectie bewaarbakken (liefst van glas). Hierin kan je gemakkelijk gewassen rauwkost meenemen. Of een quiche bereid op basis van eieren, die je in plaats van brood kan eten (Mo heeft hier nog wel een gemakkelijk en lekker recept voor). Mocht je die dag in een restaurant eten, dan kan je misschien alvast bedenken wat je daar gaat eten. In vrijwel elk restaurant is salade (saus apart vragen), soep of een stukje vis/ kip met groenten verkrijgbaar. Je komt hierdoor minder snel in de verleiding om een hamburger met friet te bestellen. Kortom, het is niet moeilijk, maar vergt gewoon wat meer planning.

Meer tips van Carlos lezen? Dat kan bijvoorbeeld hier en hier

Ps: neem ook eens een kijkje in de rubriek “in shape” als je wat gewicht kwijt wilt. Ik ben nl. zelf ooit 10 kilo’s (blijvend) afgevallen en plaats regelmatig artikelen over echt werkende afslanktips.