DE TIP VAN CARLOS

Yes, we zijn bij Forever 39 bezig met een afvaloffensief. En hoe leuk is het dat sterrentrainer Carlos Lens hieraan een steentje bijdraagt. Regelmatig geeft hij tips om goed te kunnen afvallen. Lees snel verder voor een nieuw advies!

Afvallen

Met de zomer in het vooruitzicht willen veel dames net even iets strakker in het vel komen. Ik ook, zoals je misschien wel hebt gezien. Ik ben inmiddels bezig met het zogenaamde Flexibele dieet en daarbij train ik 2 keer per week in de sportschool mijn grote spieren. Uiteraard zijn alle tips welkom om het afvallen te ondersteunen. Dus Carlos, vertel!

De tip van Carlos

Carlos: als je wilt afvallen, dan is het als eerste belangrijk om je goed op je voeding te focussen. Of je wel of niet afvalt, wordt namelijk voor maar liefst 80% bepaald door je voeding. Is je voeding niet in orde, dan heeft het weinig zin om je suf te sporten. Al train je 4 keer per week, als je jezelf daarna volstouwt met bijvoorbeeld frieten, hamburgers en milkshakes, dan is het sporten eigenlijk voor niets geweest. Kortom, begin eerst met het op orde krijgen van je voeding. Eet gevarieerd, gezond en zorg dat je niet meer calorieën binnen krijgt dan je verbrandt. Daarnaast kan je het resultaat nog versterken door de juiste oefeningen te doen voor je grote spieren.

Tot slot

Dank Carlos, de boodschap is helder: ieder pondje gaat door het mondje. Zonder goede voeding is het gewoon een moeilijk verhaal.  Mocht je het nu lastig vinden om dit zelf in de praktijk te brengen, weet dan dat je via Fitchannel met behulp van Carlos en een diëtiste de juiste oefeningen en goede recepten voorgeschoteld kan krijgen. Misschien is dit iets voor je!

Zet ‘m op en liefs,

x Mo