WHAT’S UP?

Hi gorgeous, lekker weekend gehad? Aan het weer heeft het geloof ik niet gelegen. Lekker hoor, die warme zonnestralen! Ik heb echt super veel zin in de lange, warme zomerdagen die in het verschiet liggen. Voor die tijd wil ik alleen wel even op een gezonde manier een paar kilootjes kwijt. Dit gaat mij lukken (hoop ik 😉 ) door het volgen van een zogenaamd flexibel dieet. Ik schreef vorige week al een blog over dit dieet (zie hier als je dit artikel nog even wilt teruglezen). Vandaag begin ik ermee en we gaan ervoor!

Verder heb ik iets heel cools in het vooruitzicht: een yoga retreat op het godeneiland Bali. Onder Nederlandse begeleiding ga ik een weekje lang mijn “downward facing dog” oefenen. En als de retreat is afgelopen, maak ik nog een rondreis langs de rijstvelden en authentieke dorpjes. Om te eindigen aan het strand in een lekker comfortabel hotel. Zo’n zin in! Ps: mocht je nog tips hebben; ik hou me aanbevolen.

Blog

Zoals elke week, geef ik je een sneak preview van de blogs voor komende week. Wat kan je deze week verwachten?

Henna wenkbrauwen

Onlangs liet ik mijn wenkbrauwen met henna  fatsoeneren bij naamgenoot Mo van Brow’s ’n More. Lees woensdag alles over deze methode en het eindresultaat.

Het flexibele dieet in de praktijk

Voor mij is het flexibele dieet het beste dat er bestaat. Alleen, het is in het begin best een beetje puzzelen. Daarom vertel ik je in mijn blog van zaterdag hoe je dit het beste in de praktijk kan brengen. Misschien is het ook wel iets voor je (mocht je willen afvallen).

Zo, dan ben je weer een beetje bij. Maak er een mooie week van!

Liefs,

Mo