WHAT’S UP?

Hi dear, heb je ook lekker vakantie (gehad)? Wij zijn net terug uit Venetië. Erg leuk, maar wel een beetje een toeristisch openluchtmuseum. Ik geloof dat ik nog nooit zoveel toeristen bij elkaar heb gezien, haha! We zijn wel wat gewend hier in Saint-Tropez, maar het commerciële circus in Venetië spant werkelijk de kroon. Overal struikelde je over de Japanners, Russen en ja, ook natuurlijk Nederlanders ;). En de middenstand weet hier goed op in te spelen. We hebben het zelfs meegemaakt dat we in een restaurant (waar ze 12 euro per kopje thee rekenden), ook nog eens 6 euro muziektoeslag durfden te vragen (per persoon!). Maar goed, het was een bijzondere ervaring om die pittoreske grachtjes en huisjes eens in het echt te zien. Absoluut de moeite waard!

De blog

Dan de blog voor deze week, what’s up?

Altijd mooie wenkbrauwen

Ben je het zat om steeds die wenkbrauwen bij te tekenen? Vorige keer had ik al een item over henna wenkbrauwen. Maar voor sommige lady’s gaat dit niet ver genoeg. Voor deze dappere groep bestaat er de microblading methode, waarbij het resultaat 2 jaar aanhoudt. Carien van der Wal durfde deze behandeling te ondergaan. In de blog van woensdag hoor je haar verhaal én zie je het uiteindelijke resultaat.

Bella Venezia

Ik vertelde je net al dat ik vorige week in deze romantische Italiaanse stad was. De mooiste beelden van deze prachtige stad deel ik met je in mijn foto dagboek van komende zaterdag. Misschien herkenbare plaatjes of anders leuk ter inspiratie!

Zo, dat was het weer voor nu. Maak er een gezellige week van!

Mo