WHAT’S UP?

Hi gorgeous, hier even een berichtje vanaf Bali! Voor degene die het gemist heeft; ik ben 2 weken naar Bali voor een yoga retreat en daarna ga ik nog rondtrekken. Het is echt prachtig hier! Zo groen allemaal en de stranden met palmbomen lijken wel op een scène uit een film. Verder is het hier erg relaxed in deze super ontspannende omgeving. I like!

Blog

Ook in deze chill modus gaat de blog gewoon door (onder het voorbehoud van WiFi ;-)), dus hierbij een sneak preview van de komende artikelen.

Katja Schuurmans’ beauty geheimen

Als ik naar iemands schoonheidsgeheimen benieuwd was, dan waren het absoluut die van Katja. Je begreep dat ik tijdens het interview, dat ik eerder met haar had, aan haar lippen hing. Stay tuned, want woensdag lees je alle ins en outs! Ps: heb je al meegedaan met de winactie? Dat kan nog tot zondag.

Buikvet bevriezen

Weet je nog dat ik mijn buikvet liet bevriezen om het kwijt te raken? Ik was vorige week op controle in Nederland en in de blog van zaterdag laat ik je weten of het een beetje zin heeft gehad.

Nou, dat was het voor nu want het is tijd voor mijn volgende yoga sessie.

take care & namaste :-),

Mo