WHAT’S UP?

Hi gorgeous, hoe gaat het met je? Ik ben inmiddels letterlijk en figuurlijk weer geland na mijn uitstapje naar godeneiland Bali. Het was in 1 woord geweldig! Wat een prachtig eiland en dito mensen. Ik heb zelden zo’n vriendelijk volkje ontmoet. Ook de yoga retreat is super goed bevallen. Ik kwam er helemaal zen vandaan en heb er veel van opgestoken. Ik heb mezelf dan ook meteen voorgenomen om mijzelf 1 keer jaar op een fijne yoga trip te trakteren. Heerlijk, het smaakt dus naar meer!

Blog

De internetverbinding was niet echt optimaal in Bali, waardoor er af en toe een blog tussenuit viel. Maar nu zijn we terug en gaan we weer op volle kracht vooruit! Wat kan je deze week verwachten?

Anti-aging tips van de expert

Dr. Shai van De Rosmalenkliniek schrijft regelmatig blogs over anti-aging bij Forever 39. Komende woensdag geeft hij in een kijkje in zijn hele anti-aging trukendoos. Lezen dus!

Bali

Haha, het valt natuurlijk te verwachten dat ik meteen een leuk blogje over Bali wil doen. Zaterdag kan je dan ook een beetje meenieten van mijn Bali avontuur door middel van een fotodagboek. Om ook een beetje ’the feel’ te krijgen!

Ps: heb je mijn artikel over mijn rechte tanden al gelezen? Na 1,5 jaar ben ik eindelijk klaar met beugelen. Ben zo blij met het resultaat! Je kan het hier teruglezen.

Nou, dat was ‘m weer. Maak er een mooie week van en liefs,

x Mo