YES! IK HEB RECHTE TANDEN!!!

Misschien weet je dat ik al enige tijd aan het beugelen was. Geen overbodige luxe, want mijn tanden waren echt scheef. De toren van Pisa was er niets bij. Maar nu ben ik klaar met de behandeling. Yes! Zie hier hoe het eindresultaat is geworden. Mét voor-en na foto’s.

Mijn beugeltraject

Uiteindelijk was ik zo’n 1,5 jaar onder pannen met mijn Invisalign beugeltraject. Alles verliep volgens plan, alleen had ik een (letterlijk en figuurlijk) dwarse voortand die niet van wijken wilde weten.  Af en toe werd ik er een beetje wanhopig van, maar mijn tandentovenaar Lisette Rademakers verzekerde mij dat het allemaal goed zou komen.

invisalign
Kijk, zo begonnen we aan het beugeltraject. Bééééétje scheef, niet ;-)?

Het resultaat

Gelukkig gaf ook mijn dwarse vriend het na van loop van tijd op. Pffff……..En nu zijn we klaar met het beugelen. Kijk maar naar de foto hieronder, dan zie je dat ik warempel gewoon rechte tanden heb. Incroyable, zouden ze hier in Frankrijk zeggen. Maar inmiddels kan ik me bijna niet meer voorstellen hoe scheef ze oorspronkelijk waren. Ik ben echt mega gelukkig met het eindresultaat, dat snap je vast wel!

En dit is na (met een extra grote smile voor de foto :-)!

Tot slot

Als ik in de spiegel kijk, dan weet ik dat het hele traject absoluut de moeite waard was. Ik blijf het een klein wondertje vinden, vooral als ik naar foto’s van vroeger kijk. Om te zorgen dat mijn tanden ook in de toekomst mooi recht blijven, heb ik van Invisalign een nachtbeugel gekregen. Deze lijkt op de gewone doorzichtige beugel, maar is net iets steviger. Het is de bedoeling dat ik deze nachtbeugel de eerste zes maanden elke nacht draag. Na deze periode mag het iets minder vaak. Met als doel om voor altijd met een mooie glimlach door het leven te gaan!

Editor’s note: I am an Invisalign Ambassador. Invisalign is sponsoring my treatment. However, the views expressed here are my views only and not those of Invisalign.