WHAT’S UP?

Hi dear, hoe gaat het met je? Al weer terug van een zonnige vakantie? Ik begrijp trouwens dat de thuisblijvers in Nederland (inmiddels!) ook beter weer hebben gelukkig. Hier in Zuid-Frankrijk is het echt mega warm. Ik ben niet zo’n zwemmer, maar met deze temperaturen vind ik het ook heerlijk om af en toe een duik te nemen in het zwembad. En daarna lekker rond te dobberen op mijn BFF: de roze flamingo. Niets meer aan doen!

Verder is het best druk hier. De voertaal in de supermarkt is momenteel zelfs Nederlands en moet je niet gek opkijken als je links en rechts die grote blauwe Albert Heijn tassen voorbij ziet schuiven. Grappig, dat Nederlanders toch zo dol zijn op de Côte d’Azur (net als ik natuurlijk!). Best bijzonder, zo’n korte, heftige periode waarin mensen uit de hele wereld komen genieten van al het moois dat Zuid-Frankrijk te bieden heeft. Want na september is iedereen weer terug naar huis en verandert de streek in een rustig Provençaals gebied met mooie stranden en natuur. Ook weer een bijzondere periode!

Wat kan je deze week verder qua blog verwachten?

Een tijdje geleden was ik bij een bijzonder leuk restaurantje in het Zuid-Hollandse Rijnsburg. Een bezoekje waard, als je in de buurt bent. Woensdag lees je hier meer over.

Verder ben ik fan van cosmeceuticals. Misschien ben je hier al mee bekend. Zo niet, lees dan vooral mijn blog van zaterdag, want met cosmeceuticals kan je zeer goede resultaten behalen wat betreft huidverbetering.

Dat was het weer even voor nu. We gaan zo heerlijk op het strand eten in de baai van Saint-Tropez (bij het Beach Café, als je het exact wilt weten), zin in!

?Mo