ELEGANTE OOGLIFT MET PLEXR

De Plexr behandeling, ken jij deze al? Dit is een nieuwe methode om je ogen te liften zonder dat hier een mes aan te pas komt. Een interessant nieuwtje voor lezers die een ooglift overwegen!  Nieuwsgierig? Lees dan snel de blog van cosmetisch arts Marguerite van Randwijck.

Elegante ooglift zonder snijden met de PLEXR®

Eyeliner aanbrengen lukt steeds minder goed. Herkenbaar? Je oogleden worden naarmate je ouder wordt wat zwaarder, dunner en krijgen steeds meer fijne rimpeltjes. Je eyeliner makkelijk even aanbrengen lukt niet meer, eerst even alles helpen met strak trekken. Tja, tien jaar geleden zag het er allemaal net iets “frisser” uit, maar eigenlijk ben je nog niet toe aan zo’n chirurgische ooglid correctie. Is er dan een veilig en subtiel alternatief? Zonder littekens liefst? Vanuit London overgewaaid nu naar Nederland hebben we hiervoor de PLEXR® Soft Surgery. Met de PLEXR® kunnen deze hangende oogleden simpelweg “strakker” getrokken worden.

Hoe werkt een PLEXR® behandeling? Bliksem uit een pennetje

De PLEXR behandeling werkt als een soort laserpen met plasma waarbij een heel klein “bliksem-flitsje” ontstaat op het moment dat de huid net niet aangeraakt wordt.

Tijdens behandeling worden gassen in de lucht geïoniseerd, waardoor er een klein elektrisch stroompje ontstaat. De methode werkt alleen naar de oppervlakkig huidcellen, zonder dat de diepe onderliggende cellen worden aangedaan. En dit voorkomt littekens!

1-plexrDe PLEXR® behandeling

Voor de behandeling verdoven we eerst de huid een verdovende (EMLA) crème.

Deze moet zo’n 45 minuten intrekken. Vervolgens zetten we met de “PLEXR®-pen” een aantal ieniemienie kleine stipjes op de huid daar waar we verstrakking willen creëren. Dankzij de EMLA crème is de behandeling goed te verdragen. Gemiddeld duurt de behandeling 30 minuten. Binnen een aantal minuten na de behandeling ontstaat er al wat zwelling. Die zwelling is de volgende dag het meest zichbaar. De kleine stipjes worden dan korstjes, die vallen er vanzelf na een paar dagen (3-4) af. Na 5 dagen is alles weer ‘back to normal’ maar dit “jonge” huidje moet nog wel een paar weken met een hoge zonfactor worden beschermd. Meestal is 1 behandeling voldoende, soms doen we na 6 weken nog een 2e behandeling om nog wat meer verstrakking en lift te creëren.

Er kan zelfs veel meer behandeld worden met PLEXR®!

Niet alleen de fijne rimpeltjes rond de ogen en hangende oogleden, maar ook rond de mond (rokerslijntjes) kunnen we heel mooi behandelen. Hiernaast kunnen we hals lijntjes, een craquelé huid (decolleté), pigmentvlekken en acne littekens ermee aanpakken. Hoe fijn is dat ! Mocht je interesse gewekt zijn na het lezen van dit stukje en vraag je je af jij in aanmerking komt voor PLEXR behandeling, boek dan een (gratis) consult voor meer informatie bij een van onze artsen van DOCTORS AT SOAP.

Marguerite van Randwijck

Cosmetisch arts

DOCTORS AT SOAP

AMSTERDAM, ROTTERDAM, EINDHOVEN, UTRECHT, DEN HAAG