NUFACE TRINITY: DE NATUURLIJKE FACELIFT?

Ken jij de NuFace Trinity al? Dit is een grappig apparaat dat je helpt in de strijd tegen rimpeltjes, vale teint en andere beautytoestanden. Ik ben sinds kort de gelukkig eigenaar van deze beautytool en ben best onder de indruk. Lees snel verder voor mijn bevindingen én treffende ‘voor- en nafoto’s’.

Wat is de NuFace Trinity?

De Nuface is een beautytool voor thuisgebruik. Al sinds jaren in de VS een grote hit onder de sterren en sinds vorig jaar ook eindelijk in ons kikkerlandje verkrijgbaar. Het bestaat uit een basis apparaat waarop je verschillende modules kan koppelen: een Toning device (om de gezichtsspieren te trainen) en de Wrinkle reducer (waarmee je lijntjes kan vervagen). Zie hieronder voor meer uitleg over de beide modules.

foto van nuface trinity

Toning device

De Toning device werkt op basis van microstroom. Hhhhmmmm….., microstroom, hoor ik je denken? Dit is een zwakke stroom die de natuurlijke stroom van je lichaam nabootst. De NuFace zendt kleine, zachte stroomgolven door de huid en vetlaag (daar voel je trouwens niets van) om je aangezichtsspieren te trainen. Eigenlijk dus een soort fitness voor je gezicht! Verder stimuleert de microstroom de aanmaak van collageen en elastine. Dit alles vertaalt zich concreet in een stevigere gezichtscontour, mooiere teint en vermindering van rimpels. Klinkt goed toch?

Wrinkle reducer

foto van nuface ledDan de Wrinkle reducer. Dit onderdeel vermindert (bewezen) op natuurlijke wijze de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Een precieze combinatie van rood, oranje en infrarood licht dringt door tot in de dermis, de huidlaag die verantwoordelijk is voor de productie van collageen en elastine. Nou, ook dat klinkt als muziek in de oren!

Vlog over de NuFace Trinity

En hoe leuk is het dat ik van de importeur JC Imp beide modules mag uitproberen! Ik maakte hiervan een vlog, zodat je kan zien hoe het allemaal in zijn werk gaat. Klik hiervoor op het onderstaande beeld. P.s. het verhaal (met treffende voor- en nafoto’s!) loopt nog door onder het filmpje ;-).

Voor- en nafoto’s

Goed, nu heb je een beetje idee hoe het apparaat werkt. Niet heel ingewikkeld toch (behalve dan om op de maat te blijven van de piepjes, maar dat ligt natuurlijk aan mij, haha!)? Na het maken van het filmpje ben ik op zoek gegaan naar screenshots van voor en na de behandeling, want ik ben natuurlijk erg nieuwsgierig of het echt iets voor je doet. Nu heb ik wat beelden gevonden en vind dat de foto’s voor zich spreken. Wat vind jij?

Resultaat

Vooral bij mijn voorhoofd zie ik goed het verschil en ook rond mijn mondhoeken is de boel danig opgeknapt en verstrakt (ja, zoem vooral even in ;-)). En mijn teint is ook een stuk egaler en gezonder. Wow, eigenlijk best indrukwekkend allemaal! Het lijkt wel of ik een mini-facelift achter de rug heb, toch? Voor de duidelijkheid: de foto’s zijn vlak na elkaar genomen en uiteraard zonder enige make-up of bewerking. Kortom, een ideaal apparaat om in no time je looks te upgraden!

Wil je meer info over dit apparaat? Check dan de website van NuFace.