SLAAP JIJ AL OP EEN ZIJDEN KUSSENSLOOP (+VLOG)?

Een zijden kussensloop is top om slaaprimpels te voorkomen, wist je dat? Altijd fijn, want wie houdt er nu wel van een gekreukt gezicht? Ook allerlei celebs (zoals Kim Kardashian) kunnen niet meer zonder. Nieuwsgierig? Bekijk dan snel mijn vlog voor dit beauty geheimpje!

100% pure zijde

Zoals je in het filmpje kon zien, ben ik best in mijn nopjes met dit nieuwe luxe wapen. Hoewel nieuw? Marilyn Monroe sliep al op een zijden kussensloop en in Azië kent men sinds eeuwen de voordelen van zijde. Maar hoe komt het nu dat deze kussensloop zo goed voor je gezicht is? Het grote geheim is het gebruik van 100% pure zijde, zonder synthetische of katoenen toevoegingen. Niet alleen omdat zijde ultra zacht is voor je huid, maar zijde hydrateert ook nog eens. Dat komt door de huideigen aminozuren (maar liefst 18!) die zich in natuurlijke zijde bevinden. Tijdens het slapen komen deze aminozuren de hele nacht in aanraking met je huid, waardoor ze goed hun hydraterende werk kunnen doen. Ideaal voor dorstige huidjes!

Multi inzetbaar

Maar wist je dat een zijden kussensloop breder inzetbaar is dan alleen maar als anti-aging tool voor je gezicht? Ik vertelde al dat je haar er gladder en zachter door wordt (en daarmee voorkom je gespleten haarpunten), maar het helpt ook nog eens tegen astma, eczeem, acne en couperose! En het werkt ook temperatuur regulerend. Dus verkoelend tijdens een zwoele nacht en warm als er ijs in de sloot ligt.

Zelf kopen?

Kortom, zo’n sloop is een enorme weldoener voor je lijf en leden. ’s Nachts lekker (en zacht) slapen en ’s ochtends met een frisser gezicht en zachter haar wakker worden. Ik ben inmiddels fan en erg verknocht aan ‘my little silk friend‘. Wil je zelf een zijden kussensloop proberen? Ze zijn in diverse kleuren vanaf 29,95 euro te koop in de webwinkel van Silk Heaven.