VERBLUFFENDE OOG-UPGRADE

Al een tijdje had ik last van extra lijntjes rond mijn ogen en best aanwezige wallen. En toen steeds meer vriendinnen bezorgd vroegen of ik soms niet te hard aan het werk was (het was voor de sabbatical), begreep ik dat het tijd was om wat meer aandacht te geven aan mijn oogcontouren.

Zoals jullie wellicht weten, bezoek ik voor de onderhoudsbeurten aan mijn huidje o.a. de Van Rosmalenkliniek in Rotterdam. Die raadde mij 2 smeersels aan om de ogen ‘area’  mee te lijf te gaan: nl. Derma Lift 5.0 van Dermaceutic en Bio Logica van Innoderm.

Wat is het?

1-derma-lift-www-forever39-nlAllereerst meer over de Derma Lift 5.0. Dit is een krachtig liftend serum dat het vooral erg goed doet rond de ogen. Er zitten o.a. peptiden en een pullulan extract in, waardoor je een liftend effect krijgt. En ceramiden, bakuchiol, panthenol en óók nog een mineralen cocktail zorgen voor hydratatie en herstel van de vochtarme huid. Klinkt goed, toch?

1-bio-logica-www-forever39-nlDan de Bio Logica. Dit is een zeer hydraterend serum/ vochtmasker met als belangrijkste ingrediënt hydralonzuur. En er zitten alleen maar natuurlijk stoffen in, wat ik een enorme plus vind. Verder is het niet vet, laat zich gemakkelijk uitsmeren en je gebruikt het over je andere verzorgingsproduct.

Mijn ervaring

Beide producten gebruik ik nu al een tijdje. Eerst breng je de Derma Lift aan. Even laten intrekken (je kan mooi je tanden poetsen in de tussentijd) en daarna een laagje van de Bio Logica op de oogcontour (en eventueel de rest van het gezicht) aanbrengen. Niet heel ingewikkeld dus.

En het resultaat? Zie de ongecensureerde foto’s hieronder, die spreken voor zich vind ik. De eerste foto is van vóór het smeren van de producten.

1-van-rosmalenkliniek-www-forever39-nl

En tadáááhhhh…, de foto hieronder is van gisteren (uiteraard zonder enige filter/ bewerking).

1-van-rosmalenkliniek-www-forever39-nl

Ik vind het best wel een verschil. De fijne lijntjes zijn vervaagd en mijn wallen zijn veel minder geworden. Ook is de blauw/paarse kleur onder mijn ogen niet meer zo opvallend. Verder is de huid rond mijn ogen strakker, voller en stralender. Kortom, ik ben erg blij met het resultaat. Dus 1 ding is zeker: deze producten houden een vast plekje in mijn schoonheidsroutine. I love them!

Dermaceutic Derma Lift 5.0 69,00 euro

Bio Logica Hyaluserum 55,00 euro

Beide producten zijn verkrijgbaar via de Van Rosmalenkliniek

ps: sinds kort ben ik een extra product aan het testen: vitamine C druppels van SkinCeuticals. Binnenkort meer nieuws hierover!