REVIEW: SKINCEUTICALS VITAMINE C-DRUPPELS

Het SkinCeuticals Phlorentin CF serum, alias vitamine C-serum, is in de VS razend populair. En niet zonder reden. Het belooft als een geheim wapen bijzonder effectief tegen rimpels en vlekken op te treden. Dus toen de Van Rosmalen kliniek mij vroeg of ik dit product van SkinCeuticals eens wilde uitproberen, hoefde ik niet lang na te denken. Lees snel verder voor mijn review!

Wat is SkinCeuticals Phloretin CF?

De Phlorentin CF druppels die ik heb getest zijn speciaal bedoeld voor de huid die snel last heeft van pigmentatie (je weet wel, van die lelijke donkere plekjes). Die van mij dus! Het serum bevat krachtige anti-oxidanten, zoals maar liefst 10% pure Vitamine C (en andere werkzame stoffen zoals flavonoïden) en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Het werkt tegen aanvallen van buitenaf in de diepste lagen van de opperhuid. En last but not least: het goedje bevordert je collageen-en elastinegehalte. Dat houdt concreet in dat de effecten van veroudering worden vertraagd. Dus minder rimpels en lijntjes. Nice!

Gebruik

Je gebruikt 4 à 5 druppels van SkinCeuticals Phloretin CF in de ochtend op een droge, gereinigde huid, voordat je de rest van je verzorgingsproducten opsmeert. Het goedje doet denken aan waterdruppels en heeft een specifieke, maar aangename geur. Even laten intrekken (ik wacht altijd tot mijn gezicht weer helemaal droog is) en dan kan je verder met je gebruikelijke beauty ritueel.

skinceuticals-phloretin-cf-www-forever39-nl

Mijn ervaring met SkinCeuticals Phloretin CF

Allemaal leuk en aardig, maar nu wil je vast weten of het serum iets voor mij heeft gedaan. Ja, zeker wel! Ik gebruik de druppels nu 3 maanden en zie dat mijn huid zachter, voller en stralender is. Verder zijn de pigmentvlekjes op mijn huid beduidend minder geworden. De plekjes zijn er nog wel, maar zijn behoorlijk vervaagd. En de rode plekjes waarvan ik regelmatig last heb, lijken ook wel minder. Kortom, mijn huid oogt veel fijner en egaler. Minor detail: de genoemde vitamine C-druppels van SkinCeuticals zijn wel een beetje aan de prijs. Nl. vanaf 135,00 euro voor een flacon van 30 ml (waar je overigens heel lang mee doet). Maar hey, het is allemaal voor een goed doel toch?!

NB: op de site van de Van Rosmalen kliniek vindt je verder informatie over deze fijne vitamine C-druppels van SkinCeuticals Phlorentin CF 

( 1.551 keer in totaal bekeken, 1 keer vandaag bekeken)

Hi, ik ben Mo en ik zorg ervoor dat je een paar keer per week een leuke nieuwe blog krijgt voorgeschoteld bij Forever 39. Wil je meer weten over mij? Klik dan hier.

Copyright © 2018 - Forever39.nl - Alle rechten voorbehouden.

CONTACT - SAMENWERKEN