STOP DE TIJD MET FILLERS

Denk jij wel eens na over een bezoekje aan een cosmetisch arts, of ben je alleen nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees dan vooral even onderstaand artikel van Annemarie van Rosmalen over fillers. Zij is cosmetisch arts en houdt zich dagelijks bezig met het mooier maken van mensen. Eerder schreef zij voor de Pop-up Store al een stuk over de mogelijkheden van botox.

Mooi oud worden, kan dat?

Met de jaren verliezen we onze natuurlijke vulling en verandert de vorm van ons gezicht. Dat zorgt voor een andere uitstraling, vermoeid, boos of chagrijnig. Iedereen kijkt liever plat achterovergelegen in de spiegel dan voorovergebogen. De strijd met de tijd kun je uiteindelijk niet winnen maar er goed uit zien, dat is zeker mogelijk als je kiest voor een behandeling met fillers.

Fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, een lichaamseigen product, dat op dezelfde wijze wordt afgebroken als het natuurlijke product in de huid. Ze kunnen weer een frissere uitstraling geven door de vorm van het gezicht subtiel te verbeteren. De huid wordt er ook gezonder van, omdat een hyaluronzuur water aanzuigt en de huid laat glanzen. Fillers kunnen je net iets mooier maken, of als het ware de tijd stilzetten om heel langzaam mooi ouder te worden. Een niet permanente filler blijft op zijn plek door directe ingroei van natuurlijk weefsel, kan nooit verplaatsen en wordt langzaam afgebroken waarna het resultaat verdwijnt. Het gebruik van permanente fillers is in Nederland verboden.

Een fillerbehandeling is een relatief eenvoudige ingreep van ongeveer vijftien minuten per zone en geeft tussen de zes à twaalf maanden een mooi resultaat. Na de behandeling kan wat roodheid, zwelling of blauwe verkleuring ontstaan rond de injectieplaats.

1cJe kan met fillers écht mooie resultaten behalen. Zie bijvoorbeeld de dame op de foto. Links is van voor de behandeling en rechts van er na. Zo heeft ze o.a. vulling gekregen in haar wangen, haar kaaklijn is verstrakt en de neus-lippenplooi is verzacht met vulling. Een prachtig, natuurlijk eindresultaat.

Begin tijdig met het onderhoud van je huid en kies voor een goede, NVCG gecertificeerde arts die zich er fulltime in heeft gespecialiseerd en goede producten gebruikt. In De Van Rosmalen kliniek werken we uitsluitend met goedgekeurde fillers, die zichzelf jarenlang bewezen hebben. Wil je ook een frisse uitstraling met minder rimpels en schaduwen in je gezicht? Dan is een behandeling met fillers misschien iets voor jou. Je kan bij mij een afspraak maken voor een gratis consult.

Annemarie van Rosmalen
cosmetisch arts

www.vanrosmalenkliniek.nl