STORIES #12

Hiiiiiiii, hoe was jouw week? Ik was weer eens gezellig in Nederland. Kijk je mee naar mijn week in foto’s?

MAANDAG

Sinds kort ben ik ambassadeur van het prachtige duurzame merk Return to Sender. Ik bestel vandaag zelf nog wat kleurrijke armbanden. Altijd leuk om cadeau te geven! Ik heb ze namelijk zelf al in alle kleuren en maten ;-).

Op Instagram bij Return to Sender
deze armbanden bedoel ik.

DINSDAG

Vandaag wordt de koffer alweer gepakt, want morgen vertrek ik voor diverse leuke en nuttige afspraken naar Nederland. Ik lunch maar even uiterst verantwoord met een lowcarb omeletje met cantharellen en tomaatjes.

Verder werp ik nog snel een blik op ons citroenboompje in de tuin. Gelukkig doorstaat het alle stortbuien goed. Nog een maand en dan kunnen we oogsten. Heerlijk, weer eigen citroenen!

Trots!

’s Avonds lees ik het boek “Het geheim van mijn man” uit. Een aanrader, als je van pageturners houdt. Je wilt het geheim graag weten, maar als je het eenmaal weet, wíl je het eigenlijk niet meer weten.

WOENSDAG – ZATERDAG

Woensdag is meestal mijn “vliegdag” als ik naar Nederland ga. Klinkt een beetje als woensdag-gehaktdag, maar dan anders, haha…

Als ik aankom is het al donker. Ik ga meteen door naar Rotjeknor, waar ik met mijn  ouders bij Indisch restaurant Dewi Sri eet. Smullen, want Indisch eten kennen ze in Frankrijk niet.

’n plaatje, toch? Echt wel!
Dat dus

Na het gezellige etentje ga ik naar mijn vriendin Yvonne, waar ik ook logeer.

Even bijkomen met een kopje Camille thee

Bij Yvonne ligt een pakje op mij te wachten van Purpuz. Het is een planner voor het jaar 2019. Een steuntje in de rug om bepaalde doelen te behalen. Zaterdag lees je meer hierover.

De planner van Purpuz

De volgende dag staat Amsterdam op het program. Ik lunch o.a. met Claire, een zeer gezellige beauty-marketing-lady (is dat een woord?). We spreken af bij Izakaya en genieten van heerlijke sushi.

Natuurlijk kan Amsterdam niet achter blijven qua mooi plaatje!

Ik ben o.a. In Nederland voor een behandeling bij Coolsculptingcentres om mijn buikvet te bevriezen. Dat klinkt niet heel sexy (en dat is het ook niet), maar het helpt wel! Zie mijn eerdere artikel over buikvet bevriezen voor meer info.

Coolsculpting centers Amsterdam
Vlak voor de behandeling. Achter mijn rechterschouder zie je Het Apparaat.

Voor ik het weet zijn de daagjes in NL alweer voorbijgevlogen en sta ik weer op Schiphol.

Op Schiphol koop ik altijd wel een boek, ze hebben daar zo’n uitgebreid assortiment. Deze keer sleep ik “De huid” van Yael Adler mee. Gaat over alle aspecten van de huid. Altijd interessant voor een beauty addict!

Aan boord kreeg ik een heerlijke boerenkoolsalade met kip. Yummy, gezond en zonder te veel carbs. 10 punten dus.

 

In de verte zie je de sneeuw

Bij aankomst vang ik nog net een glimp op van de ondergaande zon. We zijn weer thuis!

BLOG

Dan de blog, wat heb ik deze week allemaal voor je in petto?

Review Face Shield Colorescience- woensdag

Huh, bekende titel, denk je misschien. Klopt, dit artikel had afgelopen zaterdag moeten worden geplaatst. Helaas ging dit niet door een technisch “dingetje”. Maar woensdag is de herkansing en kan je alles lezen over het tegenhouden van rimpelveroorzakers blauw licht en infrarood.

Purpuz-planner – zaterdag

Ik stipte het net al even aan: de Purpuz-planner. Ik ga ‘m komende week eens goed bestuderen en dan laat ik je zaterdag weten wat ik ervan vind. Misschien is het ook wel iets voor jou, so stay tuned.

Ok darling, dat was het voor nu. Maak er een prachtige week van en tot snel!

x Mo