STORIES #8

Hi lady, heb je een leuke week gehad? Wij hadden hier helaas bizar slecht weer. Op 1 dag viel er maar liefst 64 mm regen. Dan denk je in een gezellig zonnig oord te wonen, haha…. Maar we lieten ons niet kisten en hebben genoeg leuke dingen gedaan. Kijk je gezellig mee?

MAANDAG

Vandaag was de laatste dag van de grote braderie in het dorp. Tijdens dit jaarlijkse evenement in Saint-Tropez gooien alle winkeltjes hun laatste waren in de ramsj. Koopjes scoren dus! Normaal kan je er niet lopen door de drukte, maar dit jaar viel het dankzij het weer erg mee. Elk nadeel heb zijn voordeel 😉

Dit was de opbrengst na een paar uur shoppen: beeldige leren sandaaltjes, te strakke handgemaakte alligator gouden mocassins (die ik momenteel uitloop met dikke sokken erin, want volgende verkoper komt het dan vanzelf goed …..), espadrilles en een gepimpte Levi’s 501. Die spijkerbroek ga ik trouwens in het voorjaar verknippen tot short. Dit alles bij elkaar voor het luttele bedrag van 85,00 euro, serieus! Je ziet het; je kan echt goede koopjes scoren tijdens de braderie.

ja, ja, lieve mensen,, 85,00 euro!!!

DINSDAG

We maken van de (weers)nood maar een deugd. Want dit weer is natuurlijk bij uitstek geschikt voor familiespelletjes. Zo leer ik mijn dochters deze week schaken. Ze blijken er allebei best goed in te zijn, want ze maken me een paar keer in. Of zou dat iets zeggen over mijn schaakskills, haha….

Verlies ik hier weer van een 7-jarige?

WOENSDAG

We besluiten naar Cannes te rijden voor de afwisseling. Je moet toch iets met dit slechte weer terwijl de kinderen vrij zijn!

Gelukkig had ik via Tripadvisor een goede bistrot gevonden waar het goed toeven was. Ik nam “Aioli”, dat is vis met verse groenten en een aioli-saus. Echt een gerecht van hier en het smaakte heerlijk!

Na de lunch hebben we nog eventjes (wat het ging weer regenen…) rondgestruind in oud-Cannes. Super leuke winkeltjes daar, dus ik ga snel een keer terug.

DONDERDAG

Ik begin de dag met een groene smoothie, wat zo ongeveer mijn standaard ontbijt is. De basis is een flinke portie sla, aangevuld met plantaardig eiwit poeder (goed voor de spieropbouw), een beetje banaan, gember en vaak ook cacao-poeder. Super gezond, want zo haal je in de ochtend al een behoorlijke portie calcium, magnesium, eiwit, kalium en andere goede stoffen naar binnen. Geen overbodige luxe na ons heerlijke, maar iets minder verantwoorde weekje in Sardinië!

cheers

VRIJDAG

Vrijdag trok ik mijn gymkleding aan om een uurtje aan de ijzers te gaan hangen. Gelukkig werd het eindelijk eens droog, yeah!!!

WEEKEND

Mijn zusje was in de buurt en kwam op de thee. Super gezellig om weer even met elkaar bij te kletsen. En meteen een mooie reden om weer eens van die heerlijke taartjes van La Tarte Tropezienne in te slaan ;-).

de zusjes en een restant van de taartjes

DEZE WEEK BIJ FOREVER 39

Dan de blog, wat kan je deze week verwachten?

Woensdag – de beautygeheimen van Tanja Jess

Vorige maand had ik een super leuke afspraak met Tanja Jess. We dronken samen koffie, terwijl zij mij o.a. haar beautygeheimen verklapte en andere interessante zaken. Lezen dus, komende woensdag!

Zaterdag – review van de Niacinamide Booster Paula’s Choice

Zoals jullie inmiddels wel weten, ben ik dol op het testen van allerlei huidverbeterende smeerseltjes. Deze keer was het de beurt aan de Niacinamide Booster van Paula’s Choice. Lees in mijn review van komende zaterdag wat ik van dit serum vind.

Zo, dan ben je weer een beetje op de hoogte. Maak er een mooie week van en tot snel.

Liefs,

Mo