SUMMER VOLUME TREATMENT

Ben jij afgevallen en heb je daardoor een ingevallen gezicht gekregen? Don’t you worry, hier is iets aan te doen. Vandaag vertelt cosmetisch arts Diederik van Imhoff je alle details over een cosmetische behandeling waarmee je de mooie, ronde vorm van je gezicht terugkrijgt. Diederik, we luisteren!

Get ready the summer

Het is zomer! Dus tijd voor zon, strand én… bikini’s! Nog even en we liggen weer heerlijk aan een van de Europese costa’s of een andere tropische bestemming. Op zich is het dan best prettig als je lekker in je vel zit, ofwel…je bikini weer lekker zit. Maar dat gaat na al die heerlijke winterfeestjes en diners voor de meeste helaas niet vanzelf.

Ingevallen gezicht

Dus ook druk aan het lijnen en hard aan het werk voor een bikini-body? Dan ben je niet alleen. Alle sportscholen zitten weer vol en de dagelijkse maaltijden worden beperkt tot spelt-crackertjes, bleekselderij en ahorn-siroop met citroen nu de zomer er weer aankomt. Hoe mooi je body ook wordt, helaas is een ingevallen gezicht vaak onvermijdelijk. Ben je eindelijk lekker bezig met je wekelijkse bootcamp, bodypump, pilates, yoga, crossfit workout….word je aangesproken op je ingevallen vermoeide gezicht. Terwijl je eindelijk topfit ben en je lekker in je vel zit.

Want met sporten en gezond eten val je af, maar helaas ook in je gezicht. Op plekken waar gebrek aan volume is, zorgt dit voor een verouderde uitstraling, harde lijnen en vermoeide blik. Wallen, ingevallen wangen, afhangende mondhoeken, slapper en minder elastische wordende huid. Allemaal vervelende bijwerkingen van je goede inzet.

Summer volume treatment

Maar wees niet getreurd. Met een klein beetje hulp van DOCTORS AT SOAP krijg je best of both worlds: een fit lichaam, een gezonde look en een stralend gezicht met de ‘SUMMER VOLUME TREATMENT’. Dit is een filler-behandeling die het volumeverlies in je gezicht herstelt. De behandeling duurt circa 30 minuten en is niet pijnlijk (eventueel verdoven kan). Hou wel rekening met 2 dagen hersteltijd en plan dit in als je die 2 dagen geen belangrijke dingen hebt zoals een gezellig diner of een belangrijke vergadering.

No trace face

Ik  werk net als alle DOCTORS AT SOAP artsen volgens het ‘NO TRACE FACE’ principe. Hierbij wordt met minimale hoeveelheden maximaal resultaat behaald waarbij niemand zal zien dat je behandeld bent. Het behoud van karakter en er leeftijd conform uitzien zijn prioriteit.

De filler wordt geplaatst op die plekken die door alle goede inzet wat harder zijn geworden. Met kleine druppels hyaluronzuur worden deze harde lijnen gelukkig zo weer zacht en zie je er weer uit als de beste versie van jezelf. Want uiteindelijk gaat alles om balans. Balans in je gezicht, maar ook balans tussen gezicht en ‘body’. So get ready for summer! Geniet van de zon & zomer (met SPF natuurlijk…;)!

Tot slot

Meer weten? Kijk dan op doctorsatsoap.com voor deze Summer Volume Treatment en kom voor een vrijblijvend consult langs bij DOCTORS AT SOAP in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht.

Hartelijke groet,

Diederik van Imhoff

Chef de clinique Doctors at Soap Den Haag

Dank je wel, Diederik van Imhoff, voor het uitleggen van deze mogelijkheid om je oude gezichtsvorm weer terug te krijgen! Ps: wil je meer weten over het verbeteren van je gezicht met behulp van fillers? Neem dan eens een kijkje in onze speciale rubriek over cosmetische behandelingen.