UITSLAG WINACTIE UNIVERSKIN

Leuk, leuk, leuk, we hadden weer eens een winactie bij Forever 39. Deze keer ter ere van het 5-jarige bestaan van Forever 39.  Ik mocht van Universkin een mooi verzorgingspakket ter waarde van 413,00 euro weggeven. Mét een huidanalyse bij de Van Rosmalenkliniek.

Aan de ene kant super leuk, zo’n actie, maar aan de andere kant ook best lastig als het aankomt op het bepalen van de winnaar. Want jullie hebben zo massaal en enthousiast meegedaan! Ik gun het jullie allemaal. Maar kan er helaas maar eentje de winnaar zijn.

Dan ga ik je nu verklappen wie de gelukkige winnaar is. Tadaaahhh……. (tromgeroffel)… het verzorgingspakket van Universkin ter waarde van 413,00 is gewonnen door:

*********Monique Rooijmans******** Monique is volger van het eerste uur van Forever 39. Ze vindt Forever 39 een inspiratiebron voor 39+ dames, die de zon laat schijnen op het ouder worden. Leuk te horen, want dit is precies wat ik met de blog bedoel!

Van harte gefeliciteerd, Monique. Stuur aub even een mailtje naar mo@forever39.nl met je gegevens, dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Ps: niet boos/ verdrietig/ teleurgesteld zijn als je nu niet hebt gewonnen: misschien heb je een volgende keer wel geluk.

Liefs, Mo

( 92 keer in totaal bekeken, 1 keer vandaag bekeken)

Copyright © 2018 - Forever39.nl - Alle rechten voorbehouden.

CONTACT - SAMENWERKEN - PRIVACY VERKLARING