WHAT’S NEXT?

Hi gorgeous, heb je een goede week gehad? Nog aan de landelijke Rokjesdag meegedaan? Hier was het een top week. Het leek wel zomer, dus een mooie reden om lekker uitgebreid aan het strand te lunchen, buiten te zitten en te wandelen. Omdat het seizoen hier aan de Zuid-Franse kust gaat beginnen, gaan steeds meer restaurants en winkeltjes open. Erg gezellig dus! Maar ook wel weer gevaarlijk. Een rondje in het dorp leverde afgelopen week maar liefst 2 flared jeans, 1 paar gymschoenen, een sweater en een blouse op, oeps…….

Verder ben ik lekker met de blog bezig geweest. Zo heb ik bijvoorbeeld een nieuw Frans cosmeceutical merk ontdekt, dat alleen gebruik maakt van natuurlijke stoffen. Erg interessant uiteraard, dus ik ga binnenkort uittesten of het een vast plekje hoort te krijgen in mijn beauty routine. Duurt alleen wel even, want je kan niet na een paar dagen zeggen of iets wel of niet werkt. To be continued dus.

En wat kan je deze week bij Forever 39 verwachten? We trappen maandag de week weer af met een review van Carien van der Wal van “Boer zoekt vrouw“.

Verder kreeg ik het boek “Fitness for your face” toegestuurd, met daarin oefeningen voor je gezicht. Doel: een natuurlijke facelift voor je gezicht. Dinsdag zal ik je hier e.e.a. over vertellen.

En last but not least: deze week laat ik je ook zien hoe het met het rechtzetten van mijn tanden gaat. Zoals jullie misschien nog weten, ben ik vorig jaar gestart met dragen van een doorzichtige beugel. En komende zaterdag laat ik je zien of mijn tanden wel of niet in het gareel gaan.

Kortom, genoeg leuke items dus op het program!

Geniet nog even lekker je zondag.

?Mo