WHAT’S NEXT?

Hi there, hoe was je week? Bij mij is het allemaal weer voorbij gevlogen. Manlief was een paar daagjes naar Nederland en nam op de terugweg super gezellig mijn vriendinnetjes Yvonne (je weet wel, die binnenkort gaat trouwen) en Liesbeth mee. Het zijn 2 waardevolle vriendinnen die ik al eeuwen ken (25 jaar of zo…) en het was zo leuk dat de dames langskwamen! Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat de uitgebreide lunches zo ongeveer overliepen in het avondeten… Ik heb ze net naar het vliegveld gebracht en kijk terug op een paar geweldige dagen. Heerlijk gelachen, gegeten én gedronken. Zo leuk! Maar nu is het tijd om weer een beetje in het gareel te gaan. Dus, hop, morgenochtend meteen maar even naar de sportschool om daar eens goed de grote spieren te drillen.

Verder ben je misschien wel benieuwd wat er komende week allemaal gaat gebeuren op bloggebied bij Forever 39.

Allereerst is er dinsdag weer een nieuwe winactie. Deze keer maak je kans op het boek ‘Fitness for your face’. Met speciale oefeningen kan je nl. de tijd stoppen en soms zelfs terugdraaien. Zeker interessant voor lady’s van 39 en een beetje ?. Dus doe je ook mee met de winactie voor dit boek?

Next item: veel dames zijn momenteel een beetje in de ban van de slanke lijn. Mooi moment dus om wat meer aandacht te schenken aan de invloed van suiker op je goddelijke figuur. Verder kan je donderdag alles leren over zoete alternatieven voor suiker.

Last but not least: onlangs had ik het genoegen om in het Amsterdamse Amstel Hotel te overnachten. Zo bijzonder, om een keer in een van de meeste luxe hotels van Nederland te kunnen logeren…. Alle ins en outs hierover lees je in de blog van zaterdag.

Kortom, er valt weer genoeg te beleven bij Forever 39!

Geniet van je week en liefs,

?Mo

p.s.: links is Liesbeth en rechts Yvonne