WHAT’S UP?

Hi gorgeous, leuke dingen gedaan dit weekend? Hier hebben we officieel afscheid genomen van het zomerseizoen. Wat inhoudt dat nu ongeveer 75% van de zaken gesloten is, snik. Bye bye heerlijke strandtenten met eindeloos uitzicht over de Méditerranée. Het winterseizoen is begonnen! Hoewel………terwijl ik dit stukje aan het tikken ben, zit ik te puffen in de zon met een grote zonnehoed op (durf het bijna niet te zeggen)! Zo komen we natuurlijk best de winter door ;).

Verder zijn wij dit weekend naar het circuit van Le Castellet (vlakbij Marseille) geweest, want mijn lief deed daar mee aan een obstacle run. Geen idee wat dat is? Nou, gewoon, iets met 15 kilometer lang rennen en over containers springen, vieze watertjes doorkruisen en meer van dat soort dingen (ieder zijn hobby ;). Uiteraard ook meteen een mooie gelegenheid voor een nachtje over en dat deden we in het pittoreske dorpje La Cadière d’azur. Denk aan 1 plein, 1 kerk, dat werk, maar met een werkelijk adembenemend uitzicht over de omgeving. En echt heerlijk authentiek Provençaals eten. Yummy!

La Cadière d’Azur

DE BLOG

En zoals elke week: ook nu weer een vooruitblik op de nieuwe artikelen van de blog. Wat staat er op het program?

HEALTHY PIZZA

I loooooooove pizza! Alleen zijn die goddelijke baksels natuurlijk niet heel bevorderlijk voor de slanke lijn. Nu zag ik op internet allemaal interessante receptjes voorbijkomen voor het maken van een healthy pizza. Dus, hoppekee, ik heb het keukenshortje omgebonden en ben mijn ‘fit girl skills’ gaan testen. Of ik nu een nieuwe carrière als food blogger overweeg? Lees alles over mijn eerste healthy pizza try out in de blog van komende woensdag.

FASHION AFTER 40, PART 2

Onze pop-up styliste Selma Cuppers schreef afgelopen voorjaar een leuk artikel met als titel “Fashion after 40“. Nou, dat hebben we geweten. Vooral de stelling over roze glitter leggings heeft nog al wat losgemaakt bij een aantal 40+ dames blijkbaar…. Sommige opmerkingen op Facebook waren niet van de lucht. Vraagt dus dringend om een vervolg en dat wordt komende zaterdag geplaatst.

Kortom, genoeg leuks dus deze week bij Forever 39!

Geniet van je week en liefs,

?Mo