WHAT’S UP?

Hi darling, heb je een fijne week achter de rug? Bij mij was mijn jongste dochter jarig en dat moest natuurlijk uitgebreid worden gevierd. En als je bij ons jarig bent, dan ben je die dag de baas. Nou, dat hebben we geweten. Tot de lunch hadden we een knus pyjama feestje, gevolgd door voetbalsessies (het is een stoere chica) en natuurlijk eindeloos verstoppertje doen. Je kan je misschien wel voorstellen dat je mij aan het einde van de dag kon oprapen, hahaha…. Maar het was super gezellig!

Verder was ik lekker bezig met het plannen van mijn weekje Nederland, waar ik volgende week weer even naar toe ga. Allemaal gezellige dingen, zoals een interview met Katja Schuurman. Ik ga haar aan het einde van een draaidag ontmoeten, mega leuk natuurlijk! Ook heb ik een afspraak Brows ’n More in Monnickendam voor het upgraden van mijn wenkbrauwen. Naamgenoot Mo is nl. een kei in het shapen van wenkbrauwen en dat ga ik ervaren. Dan zijn er verder ook nog de nodige borrels en partijtjes waar ik naar toe ga. En in het kader van mijn plan om een paar kilootjes kwijt te raken, laat ik mijn vetpercentage opmeten. Oh ja, ergens tussen door worden mijn (rechte) tanden ook nog gebleekt. Kortom, een goed gevuld weekje en uiteraard zal je een en ander terug zien in blogvorm!

Blog

En wat kan je deze week verwachten qua blogs bij Forever 39?

Vind je Ikigai

Weet jij al wat je passie is, de reden waarvoor je ’s ochtends uit bed komt? Of te wel je Ikigai? Don’t you worry. Er is nu een werkboek verschenen voor het vinden van je Ikigai. Dit boek gaat verder waar zijn voorganger “Ikigai” stopte. Woensdag lees je mijn review van dit boek.

Neuscorrectie zonder operatie

Heb jij last van een bobbel op je neus of een haakneus? Let dan op, want je kan hier iets aan doen zonder een operatie te ondergaan. In de blog van komende zaterdag vertelt cosmetisch arts Shai Rambaran van de Van Rosmalenkliniek je alle ins en outs.

Zo, dat was ‘m weer. Ga ik nu snel verder met het inpakken van mijn koffertje (alleen handbagage hé, want dat enorme gesleep voel ik natuurlijk weinig voor ;-).

Liefs,

Mo