NEUSCORRECTIE ZONDER OPERATIE

Neuscorrectie zonder operatie

Ben je ontevreden over je neus? Omdat je bijvoorbeeld een bobbeltje op de neus hebt of een deukje in de neus? Of omdat je neus een beetje scheef staat? En zou je hier graag iets aan laten doen, maar zie je op tegen een operatie? Tot voor kort was je op een operatieve ingreep aangewezen (rhinoplastiek). Het goede nieuws is dat je gelukkig niet meer in alle gevallen onder het mes hoeft, en dat je ook zonder te opereren iets aan je neus laten corrigeren. Voor kleine correcties aan de neus zijn fillers met hyaluronzuur of Botox ® injecties een prima alternatief. Bijvoorbeeld een bobbeltje op de neus kunnen wij ‘verwijderen’ door het gebied eromheen te behandelen met fillers zodat het overal even hoog is en de bobbel niet meer zichtbaar is.

Soorten neuscorrecties

Ook een haakneus valt ook onder de (kleine) correcties die zonder operatie prima te behandelen zijn. Wij zullen met fillers de neuspunt opvullen waardoor de vorm van de neus verandert. En heb je een kromme neus dan kunnen wij de neusrug ook met fillers behandelen. Door het verbeteren van de contouren lijkt je neus minder krom. Heb je last van een hangende of afgezakte neuspunt? Ook dan geldt dat je zonder operatie kunt worden behandeld: door een Botox injectie in het spiertje onder de neus.

Hoe werkt een neuscorrectie zonder operatie?

Bij de behandeling gebruiken wij een heel fijn naaldje om de fillers in te spuiten. Dankzij een verdoving van het te behandelen gebied voel je hier niets of nauwelijks iets van. De behandeling duurt ongeveer een uur. Na afloop van de behandeling kun je meteen naar huis om de dagelijkse bezigheden weer op te pakken. En heb je geen last van down time zoals bij een operatie. Wel kan er na afloop van de behandeling een lichte zwelling of een blauwe plek ontstaan. Maar dit is na een paar dagen verdwenen.

neuscorrectie zonder operatie
Met injectables kan je relatief eenvoudig een neuscorrectie uitvoeren zonder operatie

Tot slot

Ben je door bovenstaand verhaal nieuwsgierig geworden en wil je weten of jij ook in aanmerking komt voor een neuscorrectie zonder operatie? Neem dan contact met ons op www.vanrosmalenkliniek.nl. Het eerste consult is altijd vrijblijvend en kosteloos.

neuscorrectie zonder operatieHartelijke groet,

dr. Shai Rambaran