WITTE ALL STARS

Over het algemeen zijn het de grote merken die bepalen wat er gedragen gaat worden in het nieuwe seizoen. Maar gelukkig worden niet alle trends gedicteerd door de toonaangevende modehuizen. Er bestaat nl. ook nog zoiets als street style, een stijl die wordt gecreëerd door hippe vogels die zich lekker uitleven qua kledingkeuze en hierdoor andere mensen inspireren. Een trend kan dus letterlijk spontaan op straat ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan de witte Stan Smith sneaker; daar is geen Gucci, Chanel, Isabel Marant of Valentino aan te pas gekomen. Wel is deze trend inmiddels door de grote merken geaccepteerd én gekopieerd (Isabel Marant heeft hiervoor zelfs een proces aan haar broek gekregen van Adidas), maar dat is wat anders.

En zo is er momenteel een ‘goldie oldie’ die goede sier maakt in de Europese straten, geheel buiten het officiële mode dictee om. Het gaat om een bepaald type All Star; nl. de witte All Star. En dan vooral het lage model. Ik zag ze dit voorjaar al overal in Milaan, maar inmiddels kan je er in Nederland ook niet meer om heen. Heerlijk, want ik ben dol op nostalgische trends. En de All Star past natuurlijk bij veel outfits. Ze doen het leuk onder shorts, hoog water flares, de 501, rokjes en noem maar op.

Hoewel, trend? All Stars zijn natuurlijk altijd wel populair gebleven. Begrijpelijk, want ze zijn gewoon cute en lopen lekker! Maar nu is dus vooral het witte, lage model ‘en vogue‘. En heb jij al een paar in je kast staan? Ze zijn vanaf 55,95 euro in de ‘Ausverkauf‘ verkrijgbaar (bijvoorbeeld bij mooiesneakers.nl), dus sla je slag!

1