SMASHING LADY RENEE VERVOORN

Interesting woman alert: Renee Vervoorn! Renee heeft als presentatrice bij Veronica, SBS, RTL 5 en als VJ bij TMF gewerkt. Inmiddels heeft zij een succesvol bedrijf in supergezonde maaltijden die ready-made thuis of op het werk worden bezorgd: Clean Meals. Ik stelde haar een aantal vragen.

Renee, wat doe je allemaal om er zo fantastisch uit te zien?
Dank allereerst voor het compliment. Ik ben net 40 geworden en merk dat het best een investering is om er stralend uit te (blijven) zien. Ik eet natuurlijk super gezond, al lééf ik ook echt en geniet ik van wijntjes en lange diners met vrienden met lekker eten en veel gezelligheid.

Uiteraard eet ik ook vaak de maaltijden van mijn eigen bedrijf Clean Meals. Dit zijn ready made maaltijden in optimale samenstelling, dus hoog in eiwitten& laag in calorieën. Ze staan bomvol van de vitamines en exact die voedingsstoffen die je lijf écht nodig heeft en zijn dus echt clean. Daarnaast beweeg ik regelmatig en zorg ik ook qua uiterlijk erg goed voor mezelf. Zo heb ik laatst een laser behandeling ondergaan voor huidverbetering en aanmaak van collageen. Maar ik geloof oprecht dat het geluk dat ik ervaar met mijn man en twee dochters en hondje Teddy, de passie voor onze bedrijven, de liefde van en voor onze familie en vrienden de reden is dat ik er gelukkig en daarmee (redelijk) goed uit zie.

Favorites?
Flared jeans die op de enkels vallen. Ook vind ik de loafers van Gucci geweldig en val ik voor kleuren als rood & geel. En ik ben gek op mooie tassen van Chanel, YSL of Chloé.

Waar word je blij van?

Van de blije snuitjes van mijn twee heerlijke dochters. Van het kwispelende staartje van mijn hondje Teddy en van de guitige grappen en het samen zijn met mijn fantastische man Guy. Van gesprekken met mijn vriendinnen. Van hun geluk en of successen. Van mijn lieve ouders die zo dicht bij ons staan. Van mijn schoonouders met wie ik het zo getroffen heb. Van de rijkdom die we ervaren hier in NL. Ik word gelukkig gelukkig van veel. Ben dankbaar voor dit leven, met al zijn lessen.

Waar ben je over 5 jaar?

Liefst in de tuin van een tweede huis op Ibiza of in LA met een ‘rete’ succesvol bedrijf dat wereldwijd afzetgebied heeft en met alles en iedereen die me lief is in de nabijheid en gezond.

Wat staat er nog op je wishlist?

Op mijn wishlist staat om samen met mijn oudste dochter en man en aantal dagen naar Griekenland te gaan om vluchtelingen te ontvangen en voor hen te zorgen/koken/wassen etc. Dat te doen wat er op dat moment nodig is. Alleen nu nog de tijd vrijmaken….

maximaMet wie zou je een keer een avondje op stap willen?

Koningin Maxima. Volgens mij is ze niet alleen een erg leuke en positieve moeder, maar ook een inspirerende vrouw met een goed gevoel voor humor en heel veel stijl. Bovendien houd ze –denk ik- wel van een feestje. Net als ik!

zie:
voor meer info over Renée Vervoorn en Clean Meals