RENEE VERVOORN & CLEAN MEALS

Regelmatig posten wij bij Forever 39 berichten door en over powerwomen met een goede smaak en/of een interessant verhaal. Deze week: Renee Vervoorn. Renee heeft als presentatrice bij Veronica, SBS, RTL 5 en als VJ bij TMF gewerkt. Inmiddels heeft zij een succesvol bedrijf in supergezonde maaltijden die ready-made thuis of op het werk worden bezorgd: Clean Meals. Ik stelde haar een aantal vragen.

clean meals forever39.nl

Renée, Wat zijn Clean Meals?

Clean meals zijn ready made maaltijden in optimale samenstelling, dus hoog in eiwitten& laag in calorieën. Door de unieke bereidingswijze (sous-vide) kunnen de maaltijden lang bewaard worden In de koelkast, zonder dat er e-nummers of andere additieven gebruikt worden. Ze staan bomvol van de vitamines en exact die voedingsstoffen die je lijf écht nodig heeft en zijn dus echt clean. Ook kan je deze maaltijden prima gebruiken om op gewicht te blijven en te gebruiken op je balansdag, of om af te vallen, door middel van de zogenaamde ’21 dagen Challenge’. Bij deze Challenge zul je drie weken super gezond en clean eten, met online coaching van celebritytrainer Guy van der Reijden (red: dat is de man van Renée Vervoorn).

waarin onderscheiden deze maaltijden zich van andere kant en klare maaltijden?

USP is de lange houdbaarheid, het grote gemak (je hoeft nooit meer te ‘falen’ op voeding) en het feit dat het al kant en klaar is en dus binnen 3 minuten op tafel staat.

clean meals

hoe vaak eet je deze maaltijden zelf?

Ik lunch dagelijks met een Clean Meal (zowel de Pro als de Lite variant) & eet er regelmatig ‘s avonds een of tussendoor. De soepen en Eggwhite gerechten zijn perfect als tussendoortje (of ontbijtje) en daarmee super handig. De échte maaltijden gebruik ik als lunch of diner. Ik doe ook vaak aan balans dagen na een uitspatting of (korte) vakantie. Ik ben dol op de soepen, de Eggwhites met veggies, de nieuwe speltpasta met tuna ratatouille, de salmon en de witte vis. Kortom; ik ben fan van mijn eigen concept ;-).

waar kan je deze maaltijden kopen?

Je kunt ze online kopen op www.cleanmeals.nl en de kosten variëren van € 5,95 tot € 9,95. Maar ze zijn ook te koop in de Personal Training studio’s van mijn man en op een aantal andere sportieve locaties.

renee vervoorn forever39.nl

hoe vaak sport je hierbij?

Ik train zo’n 2 a 3 keer per week, maar altijd met een personal trainer en dus heel effectief. Ik prober elke week aan yoga te doen voor de innerlijke rust en ben echt verslaafd aan pilates voor de flexibiliteit en de sterkte core oefeningen. Maar alles komt samen in de PT stusio’s van Guy, mijn man. 3SIXTY5 Personal Training. Zijn trainers helpen me mijn ‘zwakke’ punten te verbeteren en mijn ‘sterke’ punten te optimaliseren. High intensity trainingen & body weight workouts vind ik het fijnst. Soms loop ik ook 5k hard in het bos met hondje Teddy. Heerlijk vind ik dat, ook om mijn hoofd leeg te maken.

wat staat er nog op je wishlist voor dit moment?

Een mooie wollen gebreide koltrui, een lekker mohair vest, een nieuwe skinny en een nieuwe donkerblauwe flared jeans, maar ook uit de nieuwe zomercollectie van Isabel Marant een prachtige lange rok en/of jurk. Een perfecte winterjas voor nu, die ik nog steeds niet gevonden heb. Ik kan me ook vinden in de flared jeans. Heerlijk nonchalant. Maar ook de skinny met grof vest en mooi shirtje eronder. Top. Over the knee boots, zonder hak. Ook beeldig en nog steeds op mijn wish list. Hoedjes, petjes enz. Ik hou ervan. Kortom genoeg te wensen, maar misschien is dat maar goed ook ;-)…

Dank je wel, miss Renee Vervoorn!