STORIES #1

Yeah, vandaag is de aftrap van een nieuwe rubriek op Forever 39: Stories. Oftewel mijn week in foto’s. Ik geef je hierin een kijkje in mijn lifestyle. Zonder filters, opsmuk en ander gedoe, dus gewoon zoals het is. Kijk je gezellig mee?

MAANDAG

Vandaag gingen de kinderen naar school en konden we weer over gaan tot de orde van de dag. Even klaar met het bijna dagelijks uiteten gaan, cocktails en andere zomerse uitspattingen. Ik trap de week af met een uurtje zweten in de sportschool.

Na het sporten had ik enorm veel zin in een bordje eten. Ik koos voor een quinao- tomatensaus- paprika – bosuitjes creatie. Mega lekker én gezond.

’s Middags ging de deurbel en werd er een leuk pakketje bezocht. Er zaten in: een Black Muster mask van Milky Dress (dat je met een magneet schijnt te moeten verwijderen, grappig!), een natuurlijke tan Mousse van Vita Liberta en -last but not least – het wonderlijke wimpergroeimiddel van Revitalash. Komende tijd ga ik heerlijk alles testen en ik hou je uiteraard op de hoogte!

DINSDAG 

Dinsdag gingen we gezellig met onze buren uiteten op het strand van Pampelonne.

We gingen naar Manoah Beach, een super leuke strandtent. Ook een perfecte locatie voor mooie foto’s. Helaas vertelde niemand mij dat mijn hemd uit mijn broek hing én dat ik werd gephotobommed door een kinderwagen aan mijn rechterkant, haha…

’s Middags werk ik aan de blog onder het genot van een lekker kopje groene thee. Daar ben ik nl. echt verslaafd aan!

 

WOENSDAG

Op woensdagen zijn de kinderen altijd vrij. Dan houden we een soort mini-weekend midden in de week met elkaar. Deze keer gingen we naar onze favoriete zeilschool La Moune.

Verder kwam er een leuk cadeautje binnen van Folie à Jolie: prachtige oorbellen die ook nog eens licht dragen.

DONDERDAG

Ik werk vandaag aan het artikel van zaterdag. Dat gaat over Bioslimming, een natuurlijke behandeling om je contouren wat strakker te krijgen. Het werkt echt: zie hier de voor zichzelf sprekende resultaten. En ja, het zijn mijn eigen heupen ;-).

bioslimming

VRIJDAG 

Vrijdagmorgen is echt mijn moment. De telefoon gaat uit en het is “me-time”. Deze keer lees ik een gezellig tijdschrift (de Happinez) in de zon, terwijl ik een gezonde groene smoothie drink.

WEEKEND

Dit weekend gaat -ein-de-lijk- de nieuwsbrief van Forever 39 van start. Het kost wat moeite, maar dan heb je ook wat. Heb jij je trouwens al ingeschreven?

Verder gaan we lunchen aan het strand. Ik gun mezelf een oh-zo-lekkere-maar-totaal-niet-verantwoorde hamburger met friet. En een paar rode wijn, dat ook nog. Yummy!!!!

Zondagavond werk ik aan de blog en maak ik alvast een schema voor komende week. Lees je mee wat ik deze week allemaal voor je in petto heb?

DEZE WEEK BIJ FOREVER 39

Woensdag – review Argan olie Moroccanoil

Ik kreeg van Moroccanoil hun arganolie opgestuurd. Afgelopen zomer heb ik me hiermee driftig ingesmeerd en in mijn blog van komende woensdag lees je wat ik van deze olie vind. Lezen dus!

Zaterdag – mijn dagelijkse eetpatroon

Naar aanleiding van de blog die ik schreef over mijn gewichtsverlies (ooit was ik 10 kilo’s zwaarder), krijg ik regelmatig vragen over mijn dagelijkse eetpatroon. In de blog van komende zaterdag laat ik je weten wat ik zoal op een doorsnee dag eet.

Nou, dat was ‘m dan, mijn allereerste “maandagblog-nieuwe style”! Wel wat anders, toch, met al die foto’s! Ik ben natuurlijk mega benieuwd of jullie dit ook leuk vinden, dus laat het me aub weten :-).

Tot volgende week maandag en liefs,

Mo