STORIES #6

Zoef…. dat was weer een week :-). Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan? Check dan hier mijn week in foto’s.

MAANDAG

Ik heb een druk weekje voor de boeg, want over 2 nachtjes zal ik naar Nederland vertrekken. Omdat ik niet weet of ik dan de kans krijg om te sporten, ga ik vandaag naar de sportschool voor een flinke portie krachttraining. Het is nl. zo belangrijk dat je als vrouw ervoor zorgt dat je spieren sterk blijven. Dit helpt voor het behoud van je figuur, maar ook op het gebied van anti-aging. Ik schreef er afgelopen week een blog over, die je hier kan teruglezen. Echt even doen hoor, want je kan serieus je voordeel hiermee behalen.

Na de krachttraining trakteer ik mezelf op een heerlijk hapje op basis van koude quinoa. Er doorheen gaan: banaan, walnoot, kaneel, wat citroensap en verse munt. Gezond smullen!

DINSDAG 

Ik hou van vaste beautyrituelen. Zo ook de dag voordat ik in een vliegtuig stap. Omdat je huid aan boord altijd enorm uitdroogt, doe ik de dag ervoor altijd een speciale hydratatie behandeling. Ik breng o.a. een hydraterend masker aan, gevolgd door extra druppels hyaluronzuur. Werkt perfect!

WOENSDAG – ZATERDAG

Woensdag is het dan zover en vlieg ik naar Nederland voor de nodige afspraken. Hoe leuk is het om met prachtig weer te landen op Schiphol!

In Nederland had ik onder andere een afspraak met Tanja Jess. Wat een super leuke vrouw! We spraken o.a. over botox, vrouwen emancipatie en de overgang. Genoeg interessante onderwerpen dus, die ik zal uitwerken tot een blog. To be continued.

Tanja & moi

Tijdens mijn bezoekjes aan Nederland rij ik altijd kris kras door het land heen. Mét de nodige files, want dat hoort er hier nu eenmaal bij. Maar met zo’n lekker zonnetje en een gezellig muziekje op de radio is het allemaal veel beter te doen.

handjes aan de reling op de A4

Een van mijn bezoekjes was gericht aan de Cotton Spa in Zaandam. Een hele mooie salon waar ik heerlijk ben vertroeteld. En ook een beetje gepijnigd, wat er stond een stevige bindweefselmassage op het programma. Na de behandeling zag ik er super mooi uit. De details kan je binnenkort lezen in mijn blog hierover.

De gezellige en vakkundige dames Floor en Marloes van de Cotton Spa

Verder ging ik op visite bij The Energy Boutique in Den Haag. Mede-eigenaresse Harinder toverde mijn inner glow naar buiten door een flinke yoga-sessie. Daarna zag ik er blakend uit en voelde ik mij lekker energiek.

Thee leuten met lieve Harinder

Voordat ik het door had, zat ik alweer in het vliegtuig terug naar Frankrijk. Moe maar voldaan, want het hakt er best in zo’n vol bliksembezoek. Maar het was super leuk, want ik ben nog altijd verkikkerd op Nederland. Zeker met dat lekkere weer!

rara, boven welk land vlieg ik?
even de vakliteratuur bijhouden onder het genot van een hapje en drankje

DEZE WEEK BIJ FOREVER 39

Dan de blog, wat kan je deze week verwachten?

Woensdag: wel of geen ooglidcorrectie?

Ik weet niet hoe het met jouw oogleden zit, maar die van mij hebben de weg naar het zuiden gevonden hoor… Alias ze hangen te veel naar mijn smaak. Nu leven we in een wereld waarin je dit kan laten verhelpen, maar ik weet nog niet of ik dit wil. Lees mijn dilemma’s in het artikel van komende woensdag.

Zaterdag: recept voor Italiaanse gnocchi op basis van zoete aardappel

Kokkie Suus heeft haar schort weer voorgebonden en bedacht een heerlijk Italiaans recept: gnocchi. Maar dan op basis van zoete aardappel, dus lekker en gezond. Lezen dus!

Zo, dat was het weer. Nu verder met het uitpakken van mijn koffer, want daar struikel ik steeds over als ik thee ga zetten, haha….

Maak er een mooie week van en liefs,

x Mo