STORIES #4

Hi lady, lekkere week gehad? Die was mij van TOP! Mijn lieve vriendin Yvonne kwam gezellig langs, er is weer van alles gebeurd en de temperatuur is nog altijd perfect. Oh ja, 1 klein smetje: ik parkeerde mijn auto bovenop een parkeerbeugel. Aai…. Kijk snel verder voor mijn week in foto’s.

MAANDAG

We trappen de week af in de sportschool. Ik train vooral mijn grote spieren, zoals benen, rug en borst, met zware weerstand. Hoe groter deze spieren zijn, des te meer energie verbruiken ze. Goed voor de vetverbranding! Ik probeer 2 keer per week op deze manier te trainen.

’s Middags ga ik naar Nice en heb ik als missie het vinden van simpele, witte t-shirts. Maar ik kom thuis met 2 flared jeans en een Chanel-achtig jasje. Ook leuk, haha….

 

 

DINSDAG 

Op dinsdag werk ik aan de blog over mijn vetpercentage en sportvorderingen. Het voelt nog steeds aan als hoog zomer, dus ik werk lekker in een bikini-topje en een short.

 

WOENSDAG

Vandaag is het weer mini-weekend in ons gezin, want iedereen is vrij. Het stormt enorm, leuk dus om een strandwandeling te maken. Onderweg zien we een aangespoelde zeilboot eenzaam op het strand liggen. Jeetje, het zal je boot maar zijn….

DONDERDAG

Ik werk vandaag aan een blog over anti-aging tips. Hierdoor geïnspireerd maak ik een lekker gezonde Vegan lunch. Het wordt bruine rijst met gele paprika, tomatensaus, knoflook, sesamzaad en lente uitjes.

 

Tadahhhh!!!! Mijn gezonde anti-aging hapje

 

VRIJDAG

Vrijdagmorgen is het tijd voor “me-time”. Deze keer mediteer ik eerst, dan breng ik een maskertje aan en daarna plof ik heerlijk op de tuinbank neer met een boekje. Genieten met een grote G!

helemaal zen

WEEKEND

Dit weekend komt mijn vriendinnetje Yvonne gezellig logeren. We besluiten zaterdagochtend naar de markt te gaan om olijven en een mooie shawl te scoren. Ik zet Yvonne af en ga zelf op zoek naar een (schaarse) parkeerplek. Helaas gaat mijn inparkeersessie niet helemaal goed en beland ik muurvast OP een parkeerbeugel met mijn achterwiel. Echt zo stom, hoe krijg ik het voor elkaar…

Tja, daar sta je dan met je achterwiel op een parkeerbeugel…

Gelukkig was er een aardige Franse meneer in de buurt die mijn auto (wel met schade :-() weer ontzet. De markt heb ik door de hele toestand helaas niet meer gehaald, dus zie onderstaande foto van Yvonne voor een sfeerimpressie.

Na de markt gaan we gezellig lunchen op het strand van Pampelonne. Nog even volop genieten, want vanaf volgende week zullen alle strandtenten sluiten in verband met de herinrichting van het strand.

met Yvonne op Pampelonne
het is vandaag dringen bij de boot service van Tahiti Plage:-)

’s Avonds gaan we naar Brasserie des Arts aan het pittoreske Place des Lices in Saint-Tropez. Echt een top tent, met briljant eten, goede bediening en fijne bediening. Ik kies voor een crispy garnalen sushi en daarbij rauwe tonijn met mango. Yummy!!!

Op de Place des Lices

Kortom het was (als we die stomme parkeerbeugel even vergeten…), een super leuke week! Dan de blog: wat ik heb ik deze week voor je in petto?

DEZE WEEK BIJ FOREVER 39

Woensdag – Maak je huid herfst klaar

Het is een feit: de zomer 2018 is weer voorbij. Nu de herfst zijn intrede doet, vraagt dit ook om een ander soort verzorging van je huid. Woensdag vertelt huidtherapeute Silvia Scheurwater wat je huid in deze periode nodig heeft.

Zaterdag – review Black Luster Mask

Super spannend: ik ga deze week zo’n zwart masker testen en wel die van Milky Dress. Dit masker bestaat uit natuurlijke modder uit de Dode Zee en zorgt voor hydratatie en verjonging van de huid. Ben benieuwd! In de blog van zaterdag lees je er alles over.

Nou, dat was het weer. Maak er verder een mooie week van!

x Mo