BUIKVET BEVRIEZEN MET COOLSCULPTING

Weten jullie nog, dat ik een paar maanden geleden een coolsculpting behandeling heb ondergaan bij Coolsculpting Centres? Ik heb daar vet laten bevriezen op mijn buik. Met als doel een plattere buik. Lees hier of de behandeling heeft geholpen.

Coolsculpting

Voor degene die mijn vorige artikel heeft gemist, hierbij nog een korte uitleg over coolsculpting. Met coolsculpting kan je plaatselijk vet bevriezen, bijvoorbeeld rond je heupen, buik of benen. Zo’n 3 maanden geleden liet ik mijn buik behandelen en nu was het tijd voor de controle.

Controle

De controle gebeurt op dezelfde plek van de behandeling, in mijn geval bij Coolsculpting Centers in Rotterdam. Tijdens deze controle wordt bekeken welk effect de behandeling heeft gehad. Er worden opnieuw foto’s gemaakt, zodat je duidelijk kan zien of het allemaal een beetje zoden aan de dijk heeft gezet.

coolsculpting centers
vlak voor het moment van de waarheid

Mijn resultaat

Tja, super spannend natuurlijk om te horen of de behandeling zin heeft gehad! Nu vond ik zelf al dat mijn buikvriend wat minder prominent aanwezig is. En dat werd inderdaad ook geconstateerd tijdens de controle. Zo’n 25% buikvet ben ik kwijt, yeah!!! Hij is echt een stuk platter geworden door de behandeling. Wel zal ik nog 1 behandeling nodig hebben voor de finetuning. Dit was geen verrassing, want bij de intake was dit al tegen me gezegd. Helemaal prima, want het eindresultaat wordt vast prachtig!

Eindoordeel

Voordat ik aan deze behandeling begon, was ik eerlijk gezegd best een beetje sceptisch. Ik hoorde nl. ook verhalen dat het niet zou werken. Dat komt omdat er veel copycats in de markt zijn die gebruik maken van namaakapparaten. Bij Coolsculpting Centers doen ze alleen maar ’the real thing’ met het originele coolsculptingapparaat. En dat werk dus écht, zo heb ik zelf ondervonden. Mijn buikomvang is aanzienlijk minder geworden. Dus ik denk dat ik de hele zomer maar gewoon in bikini ga rondparaderen ;-).

20 kilo afgevallen

Nog even dit. Vroeger was ik maar liefst zo’n 20 kilo zwaarder en die kilo’s heb ik niet alleen maar weg gekregen door mijn behandeling bij Coolsculpting. Daar is een heel traject bij komen kijken van aanpassingen in mijn leefstijl. Omdat ik als geen ander weet hoe moeilijk het is om je lifestyle te veranderen, deel ik op dit platform Forever 39 regelmatig tips over hoe je gezond in vorm kunt komen én blijven. Het is nl. mijn passie om op deze manier wellicht anderen te kunnen helpen die ook met overgewicht worstelen. Ook heb ik inmiddels een online afslankcursus ontwikkeld, zodat ik anderen nóg beter kan helpen.

Wil je meer informatie over mijn FOREVER IN SHAPE afslankprogramma? Klik dan hier.

Monica, Founder van Forever 39

 

coolsculpting centers
kijk, mijn signature look voor deze zomer 🙂

Voor meer informatie over een coolsculpting behandeling, zie www.coolsculptingcenters.nl

Editors note: ik krijg deze behandeling aangeboden door Coolsculpting Centers. Echter alles wat ik hierover schrijf is gebaseerd op mijn persoonlijke mening en ervaring.