MIJN INVISALIGN BEUGEL UPDATE

Al een tijdje ben ik in het bezit van een beugel van Invisalign. Lees je mee hoe het ermee staat? Ps: deze blog heeft een gezellig filmpje dat is opgenomen bij een leuke strandtent hier in Saint-Tropez!

Doorzichtige beugel van Invisalign

Het fijne van de Invisalign beugel is, dat je hem bijna niet ziet. Super prettig, want boven de 18 jaar is zo’n enorme stellage in je mond nou niet echt een beauty statement. Het is niet voor niets dat zelfs koninklijke tanden worden rechtgezet met dit mooie systeem. Het gerucht gaat nl. dat zelfs Maxima momenteel aan de Invisalign is. Snap ik best. Je kan toch moeilijk charmant vanuit de gouden koets wuiven met van die opvallende blokjes op je tanden!

Laat alleen je beugel niet vallen……

Maar: ‘elk voordeel heb zijn nadeel’. Bijvoorbeeld als je beugel unit op de grond valt in een donker restaurant. Ik heb serieus wel eens met mijn hele familie op de grond gelegen met een zaklamp omdat mijn beugel was verdwenen, haha. Gelukkig bleek mijn zesjarige dochtertje over haviksogen te beschikken en kwam het allemaal toch nog goed. Maar dat zijn minor details. Mijn algemene ervaring met de beugel van Invisalign is gewoon super positief.

Voortgang

Vorige keer kon je lezen dat ik aan het laatste deel van mijn beugeltraject ben begonnen. Nog maar 5 beugelrondes en dan ben ik helemaal klaar. Ben natuurlijk zóóóó benieuwd hoe het eindresultaat in het echt gaat worden! Volgens mijn geweldige tandarts Lisette Rademakers ga ik een Julia Roberts smile krijgen, yeah!! Bij de volgende update (over 2,5 maand) ga je het allemaal zien.

Filmpje

Invisalign vroeg mij jullie te laten zien hoe ik de beugel een plekje heb gegeven in mijn dagelijkse leven. Goede reden dus om jullie mee te nemen naar een lunch die ik had bij de booming strandtent Bagatelle in Ramatuelle. Kijk je gezellig mee?

Wil je meer weten over mijn beugel? Neem dan eens een kijkje bij de rubriek ‘gebit‘, waar je alle ins en outs vindt over dit onderwerp!

Editor’s note: I am an Invisalign Ambassador. Invisalign is sponsoring my treatment. However, the views expressed here are my views only and not those of Invisalign.