FOREVER 39 HELPT TEGEN RIMPELS!

Ja, ook voor jou is het haalbaar om rimpels en cellulite te verminderen, dikker haar te krijgen en mooiere nagels :). Hoe? Door van binnenuit de aanmaak van collageen te stimuleren. Lees er snel meer over!

Waarom is collageen belangrijk?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in je lichaam. Het houdt je hele lichaam (en dus ook je huid) soepel en veerkrachtig. Als je – pak ‘m beet- zo’n 25 jaar bent, dan is er geen vuiltje aan de lucht. Je collageenvoorraad is optimaal en je huid is mooi en stevig. Maar na je 25e is het uit met de pret. Vanaf dat moment neemt je collageenspiegel namelijk met zo’n 1% per jaar af. Dus reken maar uit. Als je 45 jaar bent, dan ben je al zo’n 20% van je collageen kwijt. Na je menopauze raakt dit proces helemaal in een stroomversnelling. Met als gevolg een oudere, slappe huid.

Collageen verbeteren

Gelukkig zijn er manieren om je collageenvoorraad te verbeteren, bijvoorbeeld door het voeren van een gezonde leefstijl, het ondergaan van collageenversterkende behandelingen en goede skincare. Een belangrijke aanvulling aan dit rijtje is het gebruik van het juiste collageensupplement. Nu zijn er vele supplementen op de markt, maar helaas zijn deze niet allemaal even effectief.

Wetenschappelijk bewijs

Van de Duitse grondstof VERISOL® is echter meerdere malen wetenschappelijk bewezen aan de universiteit van Kiel (Duitsland) dat het voor minder rimpels zorgt omdat het de collageenproductie stimuleert. Uit de onderzoeken bleek keer op keer dat rimpels gemiddeld met 20% kunnen afnemen na zo’n 8 weken. Bij een van de deelnemers waren de rimpels zelfs met maar liefst 49,9 % afgenomen. Ook is wetenschappelijk aangetoond dat het zorgt voor voller haar, sterkere nagels en minder cellulite. Omdat van VERISOL® echt bewezen is dat het werkt, heb ik gekozen om dit te gebruiken voor Forever 39 Beauty Collagen. Wil je meer weten over deze wetenschappelijke onderzoeken? Klik dan hier.

Wat merk ik zelf van Forever 39 Beauty Collagen?

Uiteraard gebruik ik het collageenpoeder van Forever 39 zelf ook dagelijks en ik ben er erg mee in mijn nopjes. Vooral mijn krakelee hals is plots klaps een stuk strakker en zachter. Heerlijk! Ook zijn mijn bovenbenen ultrazacht met een gladdere huid. Verder is mijn gezicht voller en sappiger, terwijl ik niet ben aangekomen. Mijn oude vertrouwde koontjes zijn weer terug. Ook zie ik een mooie glow over mijn huid. Kortom, ik ben echt fan! En dat is nu precies de reden waarom ik zelf dit product op de markt wilde brengen :-).

Hoe gebruik je het?

Neem elke dag een volle lepel van het poeder en meng dit door bijvoorbeeld yoghurt, koffie of een glas water. Eventjes roeren en laten oplossen. Daarna is het klaar voor gebruik. Super gemakkelijk dus!

Verpakking & milieu

Ik probeer altijd het milieu zo min mogelijk te belasten. In plaats van elke dag losse zakjes, heb ik daarom gekozen voor een grote, milieuvriendelijke verpakking. Hier kun je 4 maanden mee doen (120 porties). Op deze manier hoeft er niet elke maand een los pakket te worden verzonden en sparen we het milieu. Ook de meegeleverde houten maatlepel is met zorg gekozen. Deze is gemaakt van duurzaam, 100% FSC-gecertifieerd hout. Alle beetjes helpen, toch?

Zelf proberen?

De prijs van Forever 39 Colllagen is 89,99 euro inclusief verzending binnen Nederland. Je kunt 120 porties uit een verpakking halen, dus het kost omgerekend 22,50 euro per maand.

Het collageenpoeder is verkrijgbaar via de webshop.

Tot slot

Nou, ik hoop dat je na dit verhaal net zo enthousiast bent geworden als ik. Je kun namelijk écht mooie beauty effecten met dit collageenpoeder bereiken. Dus doe je gezellig mee?

Ps: volg je Forever 39 Collagen al op Instagram? Hier plaats ik regelmatig updates over het collageenpoeder.

Liefs,

Mo

collageen poeder