STORIES #5

MAANDAG

Yeah! Eindelijk komt mijn nieuwe, warme winterjas binnen. M. zegt fijntjes dat ik op een bij lijk en mijn jongste dochter heeft het over een banaan. Dus ik besluit hem te houden ;-).

’s Avonds maak ik een low carb “Aubergine Parmezaan”. Super lekker en geen aanslag op de slanke lijn. Ik ben gek op dit soort gerechtjes. Zie hier voor mijn recept.

 

DINSDAG

Vandaag werk ik aan de blog. Ik maak het artikel over het zogenaamde “Black Luster Mask” af. Er moet nog wat beeldmateriaal bij, dus dat doe ik ook meteen.

WOENSDAG

Woensdag ben ik lekker vrij en de kinderen ook. We gaan naar Pampelonne. Het waait enorm, maar het is warm en de zon schijnt. Ik geniet na de lunch heerlijk van de nieuwste Jan. Er staat een prachtig interview in met Michaela DePrince, een donkere ballerina die uit een vreselijk oorlogsgebied komt. Ik had tranen in mijn ogen na het lezen van het artikel.

lastig hoor, plaatjes schieten met die wind!

Na de lunch rij ik door naar de garage om te laten kijken naar de schade van mijn parkeerpoging die eindigde op een parkeerbeugel (zie mijn Stories van vorige week voor de details). Gelukkig valt het mee en heeft de auto alleen blikschade. Pfieuw……

DONDERDAG

Het is tijd om weer eens te gaan gymen. Zoals altijd pak ik flink mijn grote spieren aan.

Na het sporten maak ik gezonde havermoutkoekjes die ik zoet met geprakte banaan. Guilty free snoepen!

 

’s Avonds neem ik een kijkje bij de Voiles de Saint-Tropez. Dat is een zeilwedstrijd met prachtige klassieke boten en het evenement geeft altijd veel reuring in het dorp.

de boot van de koning van Spanje

 

VRIJDAG

Overdag werk ik. ’s Avonds gaan we voor de laatste keer naar onze (nieuwe) favoriete Brasserie des Arts. Heerlijke sushi. Helaas gaat na dit weekend het overgrote merendeel van alle tenten dicht. Zo ook “Des Arts”.

WEEKEND

Er staat een sportief weekend voor de boeg. De kinderen doen mee aan de Spartan Race in Le Castellet. Dat is een obstacle run en ik ren gezellig mee met de kinderen. Denk aan 1600 meter hardlopen, klimmen over obstakels en sjouwen met zandzakken van 12 kilo’s.  Beide dames halen het met gemak, zo knap!

Zondag is de allerlaatste dag op Pampelonne voor de strandtenten. Volgende week komen de bulldozers en wordt het een grote, lege strandvlakte. We nemen op gepaste wijze afscheid bij onze favoriet Key West, snik… Verder draag ik mijn nieuwe gele jas voor het eerst. Gelukkig hoor ik verder weinig commentaar, haha…

 

DEZE WEEK BIJ FOREVER 39

Dan de blog, wat kan je deze week verwachten?

Woensdag – Powervrouw Lilian van Maanen

Het is de maand van de borstkanker. In dit kader interviewde ik Lilian van Maanen, die stichting Puik voor Elkaar heeft opgericht. Deze stichting verschaft pruiken aan vrouwen die hun haar zijn kwijtgeraakt door deze ellendige ziekte.

Zaterdag – train die grote spieren

Als je wel vaker mijn Stories leest, dan zul je waarschijnlijk hebben gezien dat ik regelmatig mijn grote spieren train. Dit doe ik niet zo maar. Lees in het artikel van komende zaterdag waarom eigenlijk iedereen (ja, ook jij!) aan het “leg pressen” zou moeten.

Zo, dan ben je weer een beetje bij. Maak er een mooie week van en tot volgende week.

x Mo

P.s.: vond je deze Stories leuk? Dan zou ik het super fijn vinden als je dit artikel wilt liken of delen. Dank alvast :-)!