SUMMERPROOF MET FOREVER 39

Met de zomer in zicht heb ik op Forever 39 regelmatig artikelen geplaatst over hoe je gemakkelijk in shape kunt komen. Hoe leuk is het dat ik hiermee diverse lezeressen heb kunnen inspireren, zoals bijvoorbeeld Jinan. Zij is bijna 5 kilo kwijtgeraakt en vertelt hieronder haar enthousiaste verhaal. Jinan, brand los!

1Toen ik het bericht op Forever 39 van Mo heb gelezen over het bikinilijf dat nog binnen 5 weken mogelijk is, voelde ik mij meteen aangesproken. Ik werd meteen enthousiast want ik hou van uitdagingen en je dromen waar maken door je eigen inzet. Ik veranderde dezelfde week nog mijn sportprogramma naar eigen inzicht van 3 keer per week naar 7 keer per week ( conditie + krachttraining) en deed daarnaast alles wat Mo duidelijk in haar bericht heeft geschreven. Dus geen snelle koolhydraten, geen suiker ( behalve in mijn koffie), geen slechte vetten, geen alcohol en alleen maar clean eating.

1Ik moet zeggen dat ik al 2 kg in de eerste week heb verloren en dat motiveert natuurlijk nog meer als je meteen door je inzet succes gaat boeken. Nu heb ik dit programma 4 weken vol gehouden waardoor ik 4,5 kg kwijt ben en strakker in mijn vel zit dan ooit. En dat met 40 jaar op de teller…..Voor mij geldt dan ook Mo’s statement “forever 39”!

Maar je weet het: “If you want it, work for it it’s that simple”. Ongeacht leeftijd kan elke vrouw bereiken wat ze wil als ze maar 100% ervoor gaat zonder excuses. Ik wens jullie allemaal een fijne zomer toe en dat jullie net zo gemotiveerd en enthousiast zijn als ik, want “fit & healthy feels amazing”!

XOXO Jinan

Jinan komt van origine uit Duitsland en woont sinds 9 jaar met veel plezier in Nederland. Ze is eigenaresse van webwinkel Vivi Fashion, waar je kleding en accessoires kan kopen. De webshop is haar lang gekoesterde droom, die ze dit jaar heeft laten uitkomen door van haar passie haar werk te maken.