TOP 3 ARTIKELEN

Jeetje, alweer bijna een jaar voorbij… Een mooi moment om eens terug te kijken op het afgelopen jaar. Welke artikelen van 2018 zijn door jullie het meest gelezen?

1. Buikvet bevriezen

Op nummer 1 van 2018 staat met stip een artikel over vetreductie. Ik liet met succes bij Coolsculpting Centres mijn buikvet bevriezen en dat artikel was (en is!) erg in trek bij jullie. Lees hier nog een keer wat de behandeling precies inhoudt.

Buikvet bevriezen: ik deed het!

2. Top 5 anti-aging tips

Verder zijn jullie altijd dol op lijstjes, dus het is niet vreemd dat er in de top 3  van 2018 een lekker lijstje staat. En wel met mijn beste anti-aging tips. Ps: pas jij ze allemaal al toe?

Mijn top 5 anti-aging tips

3. Interview Katja Schuurman

Als er 1 lady wat mij betreft “Forever 39” is, dan is het Katja Schuurman wel. Ik was dan ook super trots dat ik deze dame mocht interviewen. Wat een beauty en personality! Na het gesprek was ik trouwens zo enthousiast geworden over haar stichting Return to Sender, dat ik er zelfs ambassadeur van ben geworden. Zie hier het op 2 na best gelezen artikel met La Schuurman.

Katja’s beautygeheimenI