WHAT’S NEXT?

Ciao bella, ik hoef je denk ik niet te vragen naar je weekend, want dat zat vast wel snor met die heerlijke temperatuur! Zo’n 20 graden en zon, dat zijn gewoon Zuid-Franse toestanden! Lekker hoor. Hier is alles ook helemaal fijn. Vandaag zijn we naar het strand gegaan om relaxed te lunchen. Verder is de voorjaarsvakantie begonnen (valt hier wat eerder), dus een mooie gelegenheid  om binnenkort met zijn allen naar Milaan te gaan. Zin in! Kom maar door met die geweldige winkels, leuke barretjes en natuurlijk de Italianen zelf (vind ik nl. een pracht volk) En mocht je nog tips hebben, laat het me vooral dan even weten.

En ook al is het hier vakantietijd, de blog gaat natuurlijk gewoon door. Wat kan je deze week zoal verwachten?

Maandag is het natuurlijk als vanouds “boer-zoekt-vrouw-dag”, met weer een nieuwe analyse van het wel en wee van het boeren liefdesleven.

En onze pop-up kok Suzanne is weer in de keuken gedoken. Ze heeft een lekker recept voor je bedacht dat op dinsdag met je wordt gedeeld. Yummy, het water loopt me nu al weer in de mond.

Zaterdag verschijnt er een super leuk stuk van de hand van Selma Cuppers, onze huisstyliste. Zij buigt zich over de vraag hoe je jezelf het best kan kleden als je de 25 al héééél lang bent gepasseerd (that’s me ;-). Een aanrader.

Geniet van je week!

? Mo