WHAT’S UP?

Hi beauty, hoe gaat het? Ik ben na een bliksem bezoek aan Nederland weer terug in La Douce France. Het was kort, maar krachtig. Zo heb ik een speciale gezichtsbehandeling ondergaan met het zogenaamde Melting Mask van Quanis (je weet wel, van die anti-aging pleisters) waar ik echt van opknapte. Geen overbodige luxe na zo’n uitdrogend vliegtuigtripje!

Verder had ik een beugel controle bij mijn lieve tandarts/ vriendin Lisette Rademakers. Mijn tanden staan al zo mooi recht en ik ben bijna klaar met mijn beugel, jippie! Mooie reden dus om met Lisette ’s avonds een hapje te eten (zouden we anders trouwens ook wel gezellig hebben gedaan, haha….).

Het was dus weer geslaagd in NL. Maar voorlopig blijf ik nu heerlijk even in Frankrijk. Want hoe leuk het ook altijd is om terug te gaan naar Hollandse bodem, het is ook altijd een beetje onrustig om op en neer te reizen. En als goed voornemen had ik juist bedacht dat ik iets bewuster wil gaan leven, zoals je misschien nog weet. Gewoon leuke artikelen voor jullie schrijven, voldoende bewegen en verder volop met mijn gezin genieten van al het moois wat Zuid-Frankrijk te bieden heeft. En uiteraard voldoende quality time inbouwen voor mezelf. Heb ik allemaal zo’n zin in!

Blog

Wat kan je verder komende week allemaal verwachten qua blog?

De logica van geluk

Persoonlijke groei is een item dat mij steeds meer bezighoudt. In dit kader lees ik veel boeken over dit onderwerp, zoals laatst het boek ‘De logica van geluk‘ van Mo (geen familie ;-)) Gawdat. In de blog van woensdag deel ik de beste adviezen uit dit boek met je. Misschien heb je er iets aan.

Melting Mask Quanis

Hierboven stipte ik het al even aan: ik onderging een behandeling met het wonder masker van Quanis. Na de behandeling zag ik er opvallend strak, blakend en blozend uit. Ik leek wel Forever 29! Kidding. Maar feit is wel dat het een top resultaat gaf. Lees zaterdag alle ins en outs over dit nieuwe product.

Nou, dat was ‘m weer. Maak er een mooie week van en tot snel.

Mo