HIEPER DE PIEP… HIEPER DE PIEP…

Ja, ja, er is er 1 jarig en dat is Forever 39. Op de kop af 2 jaar geleden is deze blog gestart. Jeetje, 2 jaar alweer, wat vliegt de tijd voorbij! Inmiddels is de blog zo’n vast onderdeel geworden van mijn dagelijkse patroon, dat ik bijna niet meer weet hoe het zonder was. Het bedenken en schrijven van nieuwe artikelen geeft me vaak energie. Misschien is het zelfs wel mijn Ikigai, éen van de redenen waarom ik ’s ochtends uit bed kom.

Maar het is niet altijd Hosanna. Soms vervloek ik het, maar dat is eigenlijk alleen als ik weinig tijd heb om een leuke blog te maken. Toch ben ik achteraf altijd wel blij en trots als er weer een verse publicatie is.

Maar ik kan ook soms in trance raken (of te wel ‘in een flow’ zoals dat zo hippig heet) bij het fabriceren van een blog. Dan vormt zich een bepaald idee in mijn hoofd en dat laat mij niet meer los. Dagen kan ik mij soms opsluiten in mijn werkruimte (sorry, lief gezin!), totdat ik echt tevreden ben over het eindresultaat. En ik kan je vertellen; als ik eenmaal een soort perfecte blog wil schrijven, dan ben ik niet snel tevreden. Dan gaan we gewoon doorrrrrr……. Ter gelegenheid van de 2e verjaardag van Forever 39 verklap ik je op welke blogs ik het meest trots ben. Zie hieronder voor mijn top 3.

1. Kom terug, Anouk Smulders!

Dit artikel schreef ik in het prille begin van Forever 39 en het staat nog altijd in de top 6 van meest gelezen artikelen. Het gaat over mijn onervarenheid op Instagram (wat was ik bleu!!) en de enorme blijdschap toen Anouk Smulders Forever 39 ging volgen op Instagram. Om ons vervolgens snel daarna te ontvolgen. En weer te gaan volgen nadat het artikel verscheen (snap je het nog?). Of het artikel ertoe bijgedragen heeft om ons weer te gaan volgen op Instagram weet ik nog steeds niet. Maar het lijkt mij een mooie reden om haar eens te strikken voor een interview. Dus Anouk, mocht je dit lezen ;-)….

2. Zara: do you love curves?

Ik was echt bloedlink toen ik die -best bijzondere- campagne van Zara op mijn netvlies kreeg. Dit Spaanse modehuis (dat ik overigens een warm hart toedraag) had doodleuk magere meisjes ingeschakeld voor een ‘Love you curves‘ reclame. Te bizar voor woorden, want hiermee werd juist het tegenovergestelde getoond. Reden voor mij om een open brief aan Zara te sturen. Waar ik overigens nooit antwoord op heb gekregen. Misschien Mañana?

3. Vitamine K2: de wonder vitamine!

Ja, klopt. Deze titel heb je afgelopen week pas voorbij zien komen en staat nu al in mijn favoriete lijstje. De blog is nl. het resultaat van aardig wat uurtjes Engelstalige onderzoeken bestuderen. En daarna schrijven, herschrijven en nog eens schrijven. Waarom ik zoveel tijd hierin heb gestoken? Omdat ik vind dat deze vitamine te weinig aandacht krijgt. Vitamine K2 is nl. een onmisbare vitamine voor het lichaam en veel mensen krijgen hiervan te weinig binnen. Het merendeel van de bevolking kent het niet eens. Daarbij is het ook nog eens ‘your little friend’ op het gebied van rimpelbestrijding en anti-aging. Dus Mo ? K2!!!! (nee, niet K3. Met 2 kleine, idolate dochters thuis op de bank kan ik deze formatie inmiddels niet meer zien of horen!) (bovendien vond ik de oude versie vééééél leuker, maar dit ter zijde).

Zo, nu mag die fles champagne open. En op naar de 3 jaar, ik heb er zin in! Niet alleen de interactie met jullie geeft een enorm positieve vibe, ook de samenwerking met een inmiddels leuke schare gastbloggers is buitengewoon fijn. Dank daarvoor AnnemarieMarguerite, Selma, Silvia en Suzanne (overigens netjes in alfabetische volgorde)!

Cheers.

?Mo