STORIES #11

Goodmorning lady, hoe gaat het met je? Ik heb weer een leuk weekje achter de rug. Kijk je gezellig mee naar de foto’s?

MAANDAG

Vandaag is het echt weer even ‘back to basic” na ons heerlijke maar Bourgondische weekendje naar Parijs. Dus ik trap de week af met een hyper gezonde groene smoothie (p.s: wil je weten wat ik er allemaal in doe, of wil je andere gezonde ontbijttips? Check dan mijn lowcarb ontbijtsspecial).

Na de groene smoothie was het tijd voor een rondje in de sportschool. Uiteraard trainde ik weer met zware gewichten, want dat is echt het allerbeste voor je.

WOENSDAG

Op woensdag gingen we gezellig naar Monaco samen met “friend of the family” Isabel, die even over was uit Nederland.

Samen met Isabel

We gingen lunchen bij La Salière, een van mijn favoriete restaurants in Monaco. Echt super lekker Italiaans eten in een klein haventje. Max Verstappen komt er ook vaak.

Doe de hele kaart maar, graag

 

We bestelden gewoon lekker kris kras door de kaart heen en deelden alles met elkaar. Vooral hun Papardelle is goddelijk, met zo’n tomaten-roomsaus waarvan  je smaakpapillen helemaal in de gloria raken. Het is -low-carb-technisch- maar goed dat dit restaurant niet bij mij in het dorp zit, haha….

de vitello tonnato is ook yummy!

Na de lunch waggelden we naar een overdekt winkelcentrum, want helaas was het weer eens regenachtig. Daar waren ze al helemaal in kerstsfeer.

Laat de sint het maar niet zien
gezellig kerstsnuisterijtjes spotten

Het dagje Monaco werd op gepaste wijze afgesloten met een kopje thee in het sjieke Hotel de Paris. Op de achtergrond zie je nog net het indrukwekkende casino.

VRIJDAG

 

Ik heb het afgelopen keren al een paar keer genoemd in mijn Stories, maar het blijft maar regenen hier. Afgelopen vrijdag dreven er zelfs auto’s voorbij in de regio. Tja. Hopelijk gaat deze trend zich niet doorzetten, want we wonen hier natuurlijk ook een beetje voor de zon!

het regent, het regent…

Gelukkig “heb elk nadeel zijn voordeel”. We werden getrakteerd op een mooie regenboog toen de plensbuien eindelijk ophielden.

waar is die pot dan?

’s Avonds las ik lekker verder in mijn nieuwe boek: “Het geheim van mijn man”. In het begin was het een beetje doorzetten, want er lopen allerlei verhaallijnen door elkaar. Daardoor kom je er iets lastiger in. Maar als je eenmaal weet wat het geheim van haar man is, valt alles op zijn plaats. Ik ben in ieder geval geboeid en denk dat ik het volgende week wel uit heb.

WEEKEND

Gelukkig bleken de weersgoden ons eindelijk goed gezind. Kijk eens wat een stralend weer! Dat was dus dubbel genieten.

Snel maar even gezellige plaatjes voor Insta schieten 😉
Zon! Zon! Zon!

Ja, ja, je ziet het goed: de Sint komt ook gewoon in Zuid-Frankrijk. Er wordt hier dus hard gezongen bij de schoorsteen. Hoewel de exacte teksten van de liedjes misschien niet helemaal meer up to date zijn bij de meisjes. Ze zongen bijvoorbeeld “Hoe waaien de RIMPELS (wimpels) al heen en al weer”…… Of zou dit komen omdat ik zoveel over rimpels blog, haha?!

BLOG

Wat kan je verder komende week bij Forever 39 verwachten?

Woensdag – The Energy Boutique

In Den Haag is een super leuk nieuw initiatief: the Energy Boutique. Dit is een personal en privé training studio waar je kunt werken aan zowel je fysieke als mentale gezondheid en fitheid. Ze coachen en trainen mensen 1 op 1 in afzonderlijke ruimtes, zodat je discreet persoonlijke doelstellingen werken. Lees mijn (yoga)ervaring met The Energy Boutique in mijn blog van komende woensdag.

Zaterdag – review Sunforgettable

Colorescience heeft een nieuw product ontwikkeld: een crème die niet alleen tegen UV-A en B straling beschermt, maar ook tegen verontreiniging en blauw licht. Lees in mijn review van zaterdag wat ik van dit product vind.

Zo, dan ben je weer een beetje bij. Maak er een mooie week van!

Liefs,

Mo