MIJN BEAUTY WISHLIST

Weet jij al wat je voor de kerst wilt hebben of juist geven? Nou, ik wel wel hoor! Zie hier mijn lijstje met daarop mijn favoriete beautyproducten.

Turn Over Dermaceutic

Dit glycolzuur gebruik ik al jaren voor mijn gezicht. Onmisbaar als je ouder wordt, want na je 30e is het lastig om dode huidcellen kwijt te raken. De exfoliërende werking van dit product zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Plus de werkzame stoffen uit andere crèmes worden beter door de huid opgenomen. De Turn Over is te koop via de Van Rosmalenkliniek voor 49,95 euro.

Meer weten? Check dan de volgende artikelen:

Pimp je huid met glycolzuur

Review Turn over Dermaceutic

emerginc vitamin c serum

Vitamine C EmerginC

Over naar de volgende op mijn lijstje: het vitamine C-serum van EmerginC. Een hooggedoseerd vitamine C-serum is een must in je dagelijkse beautyritueel. Want het stimuleert de collageenaanmaak, herstelt de huid en beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon. Dat van EmerginC is verkrijgbaar in 12% en 20% en bevat vormen van vitamine C die bewezen iets voor je huid doen. Vanaf 79,95 euro via de site van Indigo Cosmetics

Lees voor meer informatie:

Review EmerginC vitamine C-serum

Novexpert Hyaluronzuur Booster

Hyaluronzuur is onmisbaar als je huid droog en trekkerig is. Ik zweer er dan ook bij als ik in het vliegtuig stap. Gewoon voor en tijdens de vlucht wat druppeltjes opsmeren en je rolt weer met een sappig huidje het vliegtuig uit. Op dit moment krijg je bij dit serum ook nog het Repulp masker cadeau, dat ik ook regelmatig gebruik voor een extra boost. Dit speciale pakket is voor 64,95 euro verkrijgbaar via Truecos.

Zie hier mijn eerdere review van dit product:

Review Novexpert Hyaluronzuur Booster

Moisturizer Jetske Ultee

Deze moisturizer is een best complete verzorging voor overdag of ’s nachts. Bevat het o-zo belangrijke stofje Niacinamide, vitamine C én Vitamine E. De Moisturizer is verkrijgbaar via de site van Uncover Skincare voor 49,95 euro

Lees ook:

Niacinamide: onmisbaar voor een mooie huid

Review Moisturizer Jetske Ultee