STORIES #3

Goodmorning! Jeetje, het is alweer maandag…. Wat vliegt die week toch voorbij. Weten wat ik allemaal (in Nederland!) heb uitgespookt? Check dan snel mijn ongecensureerde week in foto’s. Geen gefilter en gedoe, maar gewoon zoals het is.

MAANDAG

Deze week vertrek ik naar Nederland. Dus ga ik snel nog even met M. gezellig uiteten. We gaan met onze allerschattigste Mehari (zo’n golfplaten strandjeepje) naar een restaurantje aan de baai van Saint-Tropez. Hier lijkt de tijd te hebben stilgestaan en je verwacht dat Brigitte Bardot herself elk moment kan binnenstappen.

 

Broem, broem, in de Mehari

Ik kies voor een gezonde tomaat-mozzarella, want komende week in Nederland zal genoeg (niet verantwoorde, maar wel lekkere ;-)) etentjes brengen.

DINSDAG

Vandaag probeer ik zoveel mogelijk werk af te krijgen. Als alles af is, pak ik mijn spullen. Ik ben een enorme light traveller, maar deze crèmes en serum gaan A-L-T-I-J-D mee. De merken kunnen trouwens nog wel eens wisselen, maar iets met Vitamine A, C, glycolzuur en hyaluronzuur zit er altijd wel bij. Ps: thuis gebruik ik 2 keer zoveel producten, maar helaas kan ik niet mijn volledige assortiment meeslepen in mijn handbagage…..

 

WOENSDAG – ZATERDAG

Van woensdag tot en met zaterdag ben ik gezellig in Nederland voor diverse afspraken. Ik land op Schiphol en gelukkig is het lekker weer.

Direct na de landing ga ik (make-up loos) door naar anti-aging arts Ernst-Jan van Gellicum. Hij houdt bij hoe het met mijn gezondheid gaat en test hiervoor mijn vitaminen, mineralen en hormonen. Dit gaat door middel van bloedonderzoek en over 2 weken hoor ik de uitslag. To be continued….

Daarna is het tijd om mijn vooruitgang op sportgebied te meten. Dit doe ik altijd bij Health Club Max in Den Haag. Hier komt nog een blog over, maar onderstaande uitslag van mijn conditie wilde deze niet-sportfanaat graag alvast met jullie delen 😉

Yeah!!!

 

Na het sporten werk ik nog even aan de blog in de het café van de gym onder het genot van een kop groene thee. Het voordeel van bloggen is, dat je het echt overal kan doen.

 

Tijdens mijn bezoek aan Nederland heb ik veel afspraken. Bijvoorbeeld met Amanda Rijff, die zelf blogt en vlogt. Zij is een kei op het gebied van make-up en binnenkort zal zij haar beste tips met jullie delen op Forever 39! Ik drink koffie met haar in het prachtige conservatorium hotel in Amsterdam.

Verder zie ik gezellig rimpelkoningin en blogger Maaike Dorsteen. De wind werkt niet helemaal mee als we foto’s maken. Onder de rechter haarbos zit toch écht Maaike verstopt.

En tadaadaahhh, daar is ze dan 🙂

 

Daarna heb ik een lunchafspraak met vriendinnetje Sabine bij Blushing, die tent van zanger Gordon. Niet dat ik persé fan van hem ben, maar hij heeft een mooi restaurant-concept neergezet, met veel gezonde voeding. Ik neem een groene smoothie met een pizza waarvan de bodem uit bloemkool bestaat. Scheelt weer wat snelle koolhydraten!

’s Middags heb ik een leuk persevenement met allemaal lekker geurende producten van Marie-Stella Maris. Ik ben helemaal weg van de geur Courage des Bois. De handzeep met de geur Objets d’Amsterdam ruikt trouwens ook goed.

 

’s Avonds eet ik samen met mijn vriendinnetje Cor in Cecconi’s; het spiksplinternieuwe restaurant van het Soho House in Amsterdam. Echt een aanrader: heerlijk Italiaans eten in een mooie, kosmopolitische atmosfeer. Je waant je in New York in de jaren ’20. Cor en ik kiezen kris kras door de kaart en alles is even lekker.

ze hebben ook een leuke barman 😉
met mijn vriendinnetje Cor

Vrijdag ben ik uitgenodigd op de Veluwe, voor o.a. een bezoekje aan het Kröller-Müller Museum. Terwijl ik over de schitterende Veluwe rij, neem ik mij voor eens vaker deze parel te bezoeken. Zo mooi daar!

Een hipster avant la lettre in het Kroller Muller

Zaterdag vlieg ik weer naar Frankrijk, terwijl het in Nederland met bakken uit de lucht komt. Dit mis ik dus écht niet als ik in het zuiden ben ;-).

 

ZONDAG

Bij thuiskomst vind ik een mooi pakket van Alpha-H, een cosmeceutical merk dat ik nog nooit heb geprobeerd. Ben dus super benieuwd!

’s Middags eten we met de family op het strand van Pampelonne. Het weer is prachtig, bijna heet zelfs. Ik kies maar voor een veilige caesar salade na zo’n (heerlijk) weekje in NL met vele etentjes en drankjes, haha….

DEZE WEEK BIJ FOREVER 39

Natuurlijk heb ik, ondanks mijn bezoekje aan Nederland, ook weer leuke artikelen voor je deze week. Wat kan je verwachten?

Woensdag – mijn fit-update

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, heb ik Nederland mijn fitheid laten testen. Ook ben ik in centimeters en vetpercentage gemeten. Weten of mijn inspanningen in de sportschool een beetje hebben geholpen? Zie dan mijn blog van komende woensdag.

Zaterdag – anti-aging tips

Anti-aging is een grote hobby van mij en de kennis hierover deel ik graag met jullie. In de blog van komende zaterdag verklap ik mijn 5 beste anti-aging tips die écht helpen. Lezen dus!

Zooooo, dan ga ik nu lekker even uitpakken en uitrusten van alles. Enjoy your week en we zien elkaar weer volgende week maandag!

Dikke zoen,

Mo

p.s: wil je meer Stories zien? Check dan Stories #1 of Stories #2