STORIES #9

Hiiiiii lady, hoe was jouw week? Ik was in Nederland waar ik allemaal leuke én nuttige afspraken had. Ik ben o.a. bij een super leuk restaurant geweest waar je echt een keer heen moet. En ik heb nieuw haar :-). Kijk je dus gezellig mee?

MAANDAG

Vandaag ga ik nog even goed te keer in de sportschool, want ik heb een heel vol programma in Nederland en weet nog niet of ik aan sporten toe kom.

Kick it!!!!

DINSDAG

We hebben een biologisch groentenabonnement en de groenten halen we altijd af in een soort primitieve tent in het veld. Super lekker en gezond!

Helaas schiet het met het weer nog niet echt op. In Saint-Tropez lopen de putten over en staat alles blank. Yak. Misschien toch maar eens kaplaarzen aanschaffen voor hier aan de Côte d’Azur???

WOENSDAG

Vandaag vertrek ik naar het mooie weer in Nederland. Zin in! Uiteraard gaat mijn basis behoefte aan crèmepjes mee, want zonder deze smeersels word ik nerveus…..

Klaar om te gaan. En zowaar schijnt de zon.

Aan boord eet ik mijn eigen van te voren bereide salade. Deze bestaat uit broccoli, tomaatjes, amandelen en Parmezaanse kaas.  Lekker en gezond. Ik ben nl. niet zo dol op die kleffe broodjes kaas die ze in de economy class serveren….

creëer je eigen business class
Blijft magisch, dat uitzicht.

Bij aankomst ga ik direct door naar mijn oude vertrouwde kapsalon La Joy in Den Haag voor een goede kleur-en knipbeurt.

Bij Wilger in de stoel
1 keer Mabel-blond graag 😉

Als Wilger klaar is met kleuren, knippen en drogen, brengt hij een speciaal poeder in mijn haar aan. Het gaat om volume-poeder van Dupphair. Dat werkt echt super goed in mijn ietwat slappe haar. Het poeder geeft precies het volume dat mijn nieuwe coupe nodig heeft. Een aanrader dus!

En tadaahhh, dit is het eindresultaat.

Ik kleur trouwens verdacht goed bij de muur. #muurbloempje?

DONDERDAG

Donderdag word ik voor een bespreking uitgenodigd bij het sterrenrestaurant Perceel in Capelle aan de IJssel. Genieten dus van allerlei lekkernijen!

’s Avonds heb ik met mijn vriendinnetje Lisette afgesproken. Zij heeft mijn gebit zo prachtig in het gareel gekregen met een beugel van Invisalign, weet je nog?

We gaan gezellig eten bij de Vleesch Lobby van de Vegetarische slager in Den Haag. Hier kan je werkelijk geweldig leuk eten. Alle gerechten zijn zonder vlees, maar dat heb je totaal niet door. Denk aan nep-varkenssaté of stamppot met vegetarische worst. Echt een aanrader!

Boven de saté zonder varken en onder de vissushi zonder vis
boerenkool met nep-worst

VRIJDAG

Ik bleef na het eten bij Lisette logeren. Bij het ontbijt schotelde zij mij een glaasje Nutraskin voor, dat goed is voor je collageen aanmaak. Natuurlijk vind ik dat soort producten mega interessant, leuk dus om eens goed te onderzoeken en wellicht te testen, toch?

’s Middags heb ik een vegetarische lunch met Wineke van Aken in de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Met Wineke heb ik de yoga retreat op Bali gedaan en zij brengt binnenkort een inspirerend boek uit: de Metta Cirkel. Keep you posted!

Aan het einde van de dag drink ik een glaasje met Silke bij Brasserie de Joffers. Zij is de importeur van Emerginc en is net als ik gek op goede skincare. Ik moet altijd super met haar lachen!

’s Avonds spreek ik nog af met lieve, oude vriendinnen uit mijn studententijd. We eten nasi en hebben elkaar een hoop te vertellen. Helaas ben ik vergeten om foto’s te maken, sorry…. Maar het was gezellig, neem dat maar van mij aan ;-).

WEEKEND

Zaterdag vlieg ik alweer terug naar Frankrijk.

kan ik alvast wennen aan het Zuid-Franse weer 😉

Aan boord zorg ik er altijd voor dat mijn huid goed gehydrateerd blijft. Dit serum van Novexpert vind ik hiervoor perfect.

Verder maak ik een begin in mijn nieuwe boek, dat ik even daarvoor op Schiphol heb mee gegrist. Lekker om in de wintermaanden weer wat meer te lezen. Ik laat jullie nog wel weten wat ik hiervan vind.

Als ik thuiskom, wacht er nog een blog die af moet die avond. Dus ik zet mijn koffer aan de kant en ga meteen aan het tikken. Het is een review van de Niacinamide Booster van Paula’s Choice, heb je hem al gelezen?

niacinamide booster paula's choice

 

DEZE WEEK BIJ FOREVER 39

Dan de blog, welke leuke nieuwe artikelen verschijnen er deze week?

Woensdag – slanke lijn ontbijttips

Zoals jullie inmiddels wel weten, hou ik een bepaalde lifestyle aan. Weinig snelle koolhydraten en bijna geen suiker, dat werk. Maar wat eet je nu ’s ochtends als je geen brood of muesli eet? Lees mijn blog van komende woensdag voor mijn beste slanke ontbijttips.

Zaterdag – de voor-en nadelen van fillers

Steeds meer mensen denken over fillers na, of gebruiken ze wellicht al. Maar wat zijn nu de voordelen en nadelen van deze injectables? Dr. Shai Rambara vertelt je er alles over in de blog van komende zaterdag.

Zóóóó, dat was het dan weer voor nu. Maak er een fijne week van en tot snel.

Liefs,

Mo